Hogyan javíts az emésztőrendszereden

Tudtad, hogy immunrendszerednek több mint 70% -a a beleidben él?

A "bél egészsége" kifejezés a gyomor-bél traktusunkban található baktériumok működésére és egyensúlyára utal. Amikor a beleink megfelelően működnek, az összes ételt hatékonyan lebontja az emésztőrendszer, és bejutva a véráramba a tápanyagok energiával látják el az egész testet.

Amikor a bél egészséges baktériumokkal és megfelelően működő immunsejtekkel virágzik, mi kivédhetjük azokat  a káros baktériumokat, vírusokat és gombákat, amelyek hozzájárulhatnak számos krónikus betegség kialakulásához. Az egészséges bél idegeken és hormonokon keresztül is kommunikál az aggyal - az úgynevezett bél-agy tengely -, amelyek segítenek fenntartani általános jólétünket. Ezt figyelembe véve nem csoda, hogy olyan mondatok születtek, mint a "bél ösztön" és a "hallgass a beledre"!

Szeretnék segíteni az egészséged megőrzésében azáltal, hogy átadom ezt az ebookot az immunitás és a bél egészségének fokozásához. Ez egyszerű, általános trükköket ad a napi rutinhoz, amelytől jobban fogod érezni magad! Ez az a tudás, amit évek óta tanulok és most már előadásaimon, kurzusaimon és szakácskönyvemben is átadok.

Még többet szeretnél tudni, mint amennyit ez az ebook tartalmaz, esetleg táplálkozási tanácsadóként dolgozol? 

Március 12-én induló A bélflóra, ismerd meg a lakótársaidat online kurzust.


Készen állsz, hogy javíts az emésztőrendszereden és ezáltal a közérzeteden?

A könyvben található útmutató és receptek alapján ez sikerülhet! Add meg kérlek a keresztneved, email címed és már nézheted is!

Köszönöm a hihetetlen nagy érdeklődést, engedd meg, hogy 2 rövid kérdést feltegyek, mielőtt a könyvhöz ugrasz.