Bélegészséget támogató 4 hónapos program

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk magunkért, például megelőzhetjük a hiányállapotok kialakulását. Cél az egészség megőrzése és az esetleges tünetek alapján a mihamarabbi felismerés, a szakorvoshoz való eljutás, irányítás!


A csomag tartalmazza:

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet, amit lejjebb görgetve találsz.

Együttműködés időtartama: 3-4 hónap

 • Gondolkodásmód elsajátítása – fedezze fel azokat a hiedelmeket és mintákat, amelyek visszatartanak abban, hogy elérjed a megérdemelt vitalitást, és tanuld meg, hogyan juthatsz el egy jobb életminőséghez

 • Gyökérokok – ha van valamilyen egészségügyi problémád, akkor ennek kiderítése egy fontos lépés

 • Célkitűzés – engedj meg magadnak egy kis álmodozást, majd fókuszálj a célod elérésére

 • Kezeld a tápanyaghiányt étrended finomításával és korszerűsítésével érjük el

 • Egyensúlyozás , emésztés optimalizálása, energiaszint növelése, sóvárgás csökkentése, gyulladások csökkentése

A program tartalmazza:

 1. 60 perces online konzultáció - időpont egyeztetés a megrendelést, illetve az űrlapok visszaküldését követően emailban történik.
 2. 4 db részletes állapotfelmérő kérdőív és kiértékelése: emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk, anyagcsere-, hormontípus meghatározása. Ezt a konzultáció előtt kapod meg, ez alapján fogok felkészülni a találkozónkra, személyre szabott tanácsokkal.
 3. Laboreredményeidet, széklet teszted (1 hónapnál nem régebbi) átnézem és átbeszéljük mik a további teendőid (orvos ajánlása amennyiben szükséges).
 4. 4 napos étkezési napló kiértékelése.
 5. Személyre szabott Táplálkozási és Életmódterv kidolgozása, amelyet e-mailben fogsz kapni, online letölthető pdf formátum és a következőket tartalmazza:
  - Tanácsok arra vonatkozóan, hogy a tápanyagokat tartalmazó élelmiszerek miként segítenek elérni a céljaidat. Annak megértése, hogy miért ajánlok bizonyos élelmiszereket kulcsfontosságú ahhoz, hogy a jövőben magabiztosan és hozzáértőn tudj ételeket választani.
 6. Recepteket- amik olyan egyszerűen elkészíthetők és finomak, mintha Jamie Oliver főzné/sütné őket.
 7. 3-4 hónapos együttműködés, ami 5x30 perc online mentorálást (általában az első konzultáció után 3 héttel).
 8. 12 hét alatt heti 1 email váltást.
 9. Az elért haladás értékelését, a javasolt változtatások végrehajtása során felmerülő nehézségek feltárását és kezelését, a Táplálkozási és Életmódterv frissítését amennyiben szükséges.
 10. Letölthető táplálkozási napló
 11. 12 hónapos hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.

Ár: 190.000Ft (bruttó ár)

A programhoz csatlakozni az űrlap kitöltésével és 40% (76.000Ft) átutalásával tudsz. Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésre

Jelentkezem a programra