15 napos 'detox' program

Boldog Belek program

Rendszeresen ki vagyunk téve számos környezeti ártalomnak, vegyi anyagnak. Élelmiszeripari adalékanyagok és allergének, tisztító-, és fertőtlenítő szerek, ipari gázok, szennyező anyagok, mezőgazdasági permetszerek, cigaretta füst, gyógyszerek, kozmetikumok, autók által kibocsátott gázok....Gondolj csak bele, ezeknek a méreganyagoknak a feldolgozását és kitessékelését a szervezetedből a májad végzi elsősorban, majd a vizelettel és a széklettel, izzadással távoznak a testedből.

Így kellene működnie....de mi van akkor, amikor érzed, valami nem stimmel az emésztőrendszered és az állapotod körül? 

 • Rendszertelen széklet
 • Szorulás, hasmenés
 • Fejfájás vagy migrén
 • Puffadás, nyom az epéd
 • Hízás és narancsbőr
 • Hajhullás
 • Pattanások
 • Rossz hangulat, depresszió...

Ismerős neked is némely tünet, te is szenvedsz tőlük. akkor ideje arra gondolnod, valamit eddig nem csináltál jól és leterhelted úgy a májadat, hogy már nem tudja a munkáját elvégezni, és szó szerint a zsírdepókat használja szemétlerakóként. Ezek a felhalmozódott méreganyagok, a felsorolt tünetekhez vezethetnek, de növelheti a kockázatát az:

 • Inzulin rezisztencia
 • Cukorbetegség
 • Szív-, és érrendszeri betegségek
 • Autoimmun folyamatok kialakulásának.


15 napos Boldog Belek detox program

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Dan Millman

Sokan kezdik az új évet fogadalommal, ami leggyakrabban az életmód váltással kapcsolatos. Ha sikeres, örüljünk neki tiszta szívből, ha nem, akkor érdemes elgondolkozni a buktatókról. 

 1. A téli hónapok egyáltalán nem kedvező időszaka az életmód és/vagy étrend váltás elindításának. Ilyenkor (hasonlóan a növényekhez) a szervezetünk más üzemmódba kapcsol, ez nem a megújulásnak kedvező időszak. Az őshonos, ezen a klímán termő növényeink nyújtotta tápanyagok sem ezt szolgálják, ilyenkor a hidegre készül fel a szervezet, és raktározó üzemmódba kapcsol.
 2. Sötétebbek, borongósabbak a nappalok, a motivációs szintnek, kitartásnak ez sem igazán kedvez. Tanulmányok tucatja mutat arra rá, napsütéses, madárcsicsergős évszakokban sokkal jobban tudunk életmódot váltani, és motiváltak maradni.
 3. Kell egy jó terv! Gondolj bele, az életedben mennyi mindent terveztél meg és mentél a segítségével a célod felé. Legyen az munka, család, utazás, kocsi vagy lakásvásárlás...Ez az életmódváltásnál sincs másképp. Nincs terv, nincs mihez nyúlni, így nagyon hamar elveszíted a fókuszodat, például egy zűrösebb nap után, még azt is ki kell találnod, mit kellene enned vagy főznöd?!


Tavaszi szél vizet áraszt...Miért a legjobb időszak a tehermentesítésére és a megújulásra?

Említettem, télen a szervezet téli álmot alszik, a zsírt fűtőanyagként raktározza. Ez logikusan nézve ez befolyásolja az anyagcserénket és a terveinket is. Valójában, ha jobban utána nézünk, a Gergely naptár előtt nem december 31-vel tért véget az év és nem január elsejével kezdődött az új esztendő. Elődjeink a tavaszi nap-éj egyenlőség napján március 21-vel kezdtek egy új időszakot, amikor a természetben is megindul a 'vizek áradása' az élet új energiára kap, a testnedvek az anyagcsere beindul. Ekkor érdemes belevágni az életmódváltó terveinkbe és első lépésként tehermentesíteni szervezetünket.

Mit nyerhetsz a A 15 napos programmal?

✔️Jó közérzetet

✔️ Javuló energiaszint

✔️ Fogyás/optimális testsúly

✔️ Hatékonyabb immunrendszer

✔️ Sejt és szövet regeneráció (pl. javuló narancsbőr, ráncok, fakó bőrszín javulása)

✔️ Kíméletes

✔️ Bárkinek könnyen tartható ≈ 1500 Kcal/nap

✔️ Egyszerű, könnyen, gyorsan elkészíthető ételekből álló programot

✔️ Napok és a receptek felcserélhetők, variálhatók

✔️ Nincs lehetőséged főzni, akkor is nagyszerű segít neked abban, milyen típusú ételeket fogyassz vagy rendelj magadnak


Legyen a mantrád

Minden lélegzetemmel egészségesebbé és egészségesebbé válok

A 15 napos detox program tartalmazza

 1. 78 oldalas, 15 napos étrendmintát, receptekkel - reggeli, ebéd, vacsora ≈ 1500 Kcal/nap
 2. Recepteket, glutén és laktóz menteseket - a méregtelenítés hatékonyságához viszont elengedhetetlenek a jó minőségű alapanyagok
 3. Könnyen beszerezhető alapanyagokat, amelyet a ,magyar gyomor' is szívesen fogyaszt - 1-2 különlegességet azért tartogat, az ínyenceknek is!
 4. A méregtelenítést segítő gyógynövény és táplálékkiegésztőket és beszerzési forrás
 5. Extra tippet - Milyen módszerek segíthetnek hatékonyan a méregtelenítésben
 6. + 1 Ajándékot:  12 módja az áteresztő bél regenerálásának e-könyv, amely 50 oldalon végig vezet az emésztőrendszer, a belek gyulladásos folyamatának kialakulásának lehetséges okain keresztül, mik azok a természetes módszerek amelyek segíthetnek az állapot javulásában.

Neked ajánljuk a 'detox' programot ha...

Azoknak a nőknek, férfiaknak ajánljuk, aki úgy érzik anyagcseréjük lelassult, salakanyagok halmozódtak fel, emésztőrendszeri diszkomforttal, puffadással, alvászavarokkal, fejfájással, fáradékonysággal, székelési, testsúly és bőrproblémákkal küzdenek. Szeretnének életmódót váltani, de az elinduláshoz szükségük van egy jó és átfogó tervre, ami nem bonyolult, de hatékony.

Nem javasolt neked ha...

 • Akut vagy krónikus betegségekkel (ideértve az emésztőrendszeri és autoimmun betegségeket is: vese, pajzsmirigy, máj, epe, IR, diabétesz.....)
 • 18 év alattiaknak (nem az ételek összetevői miatt, azt nyugodtan fogyaszthatják)
 • Terhesség és szoptatás alatt
 • Hisztamin intolerancia
 • Tojás intolerancia/allergia
 • Vegetáriánus és vegán étrendben
 • Bármilyen más speciális állapottal, amely előzetes szakorvosi és vagy dietetikai szaktanácsadást igényel.
 • Testkép-, és lelki eredetű vagy mentális zavarok


A 15 napos detox program útmutatót és a 12 módja az áteresztő bél regenerálásának e-könyv olvasásához tartozó linket e-levélben kapod meg. Mindkettő kitűnően olvasható számítógépről, tabletről, okos telefonról.

Ára:

Étrend + ajándék e-könyv: 15.000 Ft

Motivációnak

Vélemények, vendégeim sikerei