Bélegészséget támogató 2 hónapos program

Alkalmas azok számára, akik készek jelentős változtatásokra!

Szeretnéd megtalálni a kulcsot hogyan tarthatod meg a szervezeted egyensúlyát? Ekkor neked ajánlott ez a csomag! A tanácsadás, a teszt és a csomag nem tartalmaz diagnózist és terápiát, nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot és terápiát! Célja az egészség megőrzése és az esetleges tünetek alapján a mihamarabbi felismerés és a szakorvoshoz való eljutás, irányítás!

A csomag tartalmazza:

Együttműködés időtartama: 1-2 hónap

 • Gondolkodásmód elsajátítása – fedezze fel azokat a hiedelmeket és mintákat, amelyek visszatartanak abban, hogy elérjed a megérdemelt vitalitást, és tanuld meg, hogyan juthatsz el egy jobb életminőséghez

 • Gyökérokok – ha van valamilyen egészségügyi problémád, akkor ennek kiderítése egy fontos lépés

 • Célkitűzés – engedj meg magadnak egy kis álmodozást, majd fókuszálj a célod elérésére

 • Kezeld a tápanyaghiányt étrended finomításával és korszerűsítésével érjük el

 • Egyensúlyozás , emésztés optimalizálása, energiaszint növelése, sóvárgás csökkentése, gyulladások csökkentése


 1. 60 perces online konzultáció - időpont egyeztetés a megrendelést, illetve az űrlapok visszaküldését követően emailban történik.
 2. 4 db részletes állapotfelmérő kérdőív és kiértékelése: emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk, anyagcsere-, hormontípus meghatározása. Ezt a konzultáció előtt kapod meg, ez alapján fogok felkészülni a találkozónkra, személyre szabott tanácsokkal.
 3. Laboreredményeidet átnézem és átbeszéljük mik a további teendőid (orvos ajánlása amennyiben szükséges).
 4. 4 napos étkezési napló kiértékelése.
 5. Személyre szabott Táplálkozási és Életmódterv kidolgozása, amelyet e-mailben fogsz kapni, és a következőket tartalmazza:
  - Tanácsok arra vonatkozóan, hogy a tápanyagokat tartalmazó élelmiszerek miként segítenek elérni a céljaidat. Annak megértése, hogy miért ajánlok bizonyos élelmiszereket kulcsfontosságú ahhoz, hogy a jövőben magabiztosan és hozzáértőn tudj ételeket választani.
 6. Recepteket- amik olyan egyszerűen elkészíthetők és finomak, mintha Jamie Oliver főzné/sütné őket.
 7. 6 hét alatt, 2x30 perc nyomon követés (általában az első konzultáció után 3 héttel) amely tartalmazza: Az elért haladás értékelését, a javasolt változtatások végrehajtása során felmerülő nehézségek feltárását és kezelését, a Táplálkozási és Életmódterv frissítését amennyiben szükséges
 8. 3 hónapos hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.

Ár: 115.000 Ft (bruttó ár) 

A programhoz csatlakozni az űrlap kitöltésével és 40% (46.000Ft) átutalásával tudsz. Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésre.

Jelentkezési űrlap

Mikor válaszd a kezdő programot?

Nyomon követés, mentorálás 

Támogatást szeretnél a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. 

Emésztési panaszok

A puffadás, gázképződés, émelygés, székrekedés, hasmenés, görcsök, a székletürítés megváltozása és egyebek mind mind arra utalnak, hogy valami nem stimmel. Mit próbál elmondani a tested?

Női egészség, hormonegyensúly

A bélrendszer és a hormonegyensúly/menstruáció szorosan összefügg. Azok, akik menstruálnak, gyakran kihívásokkal szembesülnek a menstruáció körül és a menopauza felé, amelyek a ciklusukkal ingadoznak.

Férfi egészség, hormonegyensúly

Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akiknél a stressz nem csak szív- és keringési zavarokat okozhat, de egyre gyakoribb a hormonegyensúly hiánnyal, emésztőrendszeri panaszokkal összefüggő tünetegyüttesek.

Méregtelenítés

A problémás ételek elhagyása és a jótékony hatású ételek bevezetése megkönnyítheti az emésztési problémák felszámolását, méregtelenítő útvonalak tehermentesítését, az étel intolerancia megszüntetését.

Fáradékonyság, mentális állapot

Az emésztési problémák fáradtságot és alvási problémákat okozhatnak, mivel a szervezeted extra keményen dolgozik a problémás ételek megemésztésén.