Személyre szóló életmódváltó program

Milyen esetekben tudok segíteni?

 • Általános egészség megőrzése
 • Gyökérokok visszakeresése (orvos ajánlása, ha szükséges)
 • Egészséges táplálkozási szokások bevezetése
 • Életmód változtatás
 • Ideális testsúly elérése
 • Hormonegyensúly
 • Emésztőrendszer, bélflóra egészségének megőrzése

Az élelmiszer mint gyógyszer, az élelmiszer, mint toxin... nem mindegy igaz?

Jó helyen jársz, ha szeretnél egészségesen, változatosan étkezni, fontos számodra az emésztőrendszered egészsége, a hormonegyensúly, a jó hangulat, mentális egészség, és akkor is, ha éppen a fogyás vagy a hízás (hű, most irigylünk:) ) a célod.  


Az alap program tartalmazza:

 • Gondolkodásmód elsajátítása – fedezze fel azokat a hiedelmeket és mintákat, amelyek visszatartanak abban, hogy elérjed a megérdemelt vitalitást, és tanuld meg, hogyan juthatsz el egy jobb életminőséghez

 • Gyökérokok – ha van valamilyen egészségügyi problémád, akkor ennek kiderítése egy fontos lépés

 • Célkitűzés – engedj meg magadnak egy kis álmodozást, majd fókuszálj a célod elérésére

 • Kezeld a tápanyaghiányt étrended finomításával és korszerűsítésével érjük el

 • Egyensúlyozás , emésztés optimalizálása, energiaszint növelése, sóvárgás csökkentése, gyulladások csökkentése


 1. 30 perces előzetes online konzultáció - időpont egyeztetés a megrendelést, illetve az űrlapok visszaküldését követően emailban történik. 
 2. 30 perces konzultáció, az útmutató átadását követően. Időpont egyeztetés emeilban történik.
 3. 2 db részletes kérdőív és kiértékelése: általános állapotra vonatkozó információk, anyagcsere típus meghatározása és testalkat/hormon típus beazonosítására. 
 4. Labor-, és/vagy széklet mikrobiom teszt egyeztetése
 5. A kérdőívekre adott válaszaid, és a beszélgetésünk során elhangzottak alapján írásban összeállított kb. 30-40 oldalas személyre szóló életmódváltó útmutató.
 6. 4 napos étkezési napló kiértékelése.
 7. 3 hónapos hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt  további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.

Ár: 65.000 Ft (bruttó ár)


Mikor válaszd az alap programot?

Emésztési panaszok

A puffadás, gázképződés, émelygés, székrekedés, hasmenés, görcsök, a székletürítés megváltozása és egyebek mind mind arra utalnak, hogy valami nem stimmel. Mit próbál elmondani a tested?

Női egészség, hormonegyensúly

A bélrendszer és a hormonegyensúly/menstruáció szorosan összefügg. Azok, akik menstruálnak, gyakran kihívásokkal szembesülnek a menstruáció körül és a menopauza felé, amelyek a ciklusukkal ingadoznak. 

Férfi egészség, hormonegyensúly

Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akiknél a stressz nem csak szív- és keringési zavarokat okozhat, de egyre gyakoribb a hormonegyensúly hiánnyal, emésztőrendszeri panaszokkal összefüggő tünetegyüttesek.

Méregtelenítés

A problémás ételek elhagyása és a jótékony hatású ételek bevezetése megkönnyítheti az emésztési problémák felszámolását, méregtelenítő útvonalak tehermentesítését, az étel intolerancia megszüntetését.

Megelőzés, egészség megőrzés

Az emésztőrendszer egészsége nagy szerepet játszik mentális, érzelmi és lelki egészségünkben.


Fáradékonyság, mentális állapot

Az emésztési problémák fáradtságot és alvási problémákat okozhatnak, mivel a szervezeted extra keményen dolgozik a problémás ételek megemésztésén.