Előadások 2020

Jegyvásárlás információk

Ettől az évtől kezdve a webáruházon keresztül, egyszerűen, biztonságosan a Paypal rendszerében már bankkártyával is lehet fizetni. A vásárláshoz nem kell Paypal fiók, teljesen úgy működik, mint bármelyik online fizetési mód. Továbbra is lehet természetesen a banki átutalást választani. Amennyiben egyszerre több jegyet vásárolnál, az a Bevásárló kosaradban tudod megtenni.

Útmutató a Fizetési módokhoz 

Jegyvásárlásra vonatkozó szabályok:  Felhasználási feltételek

Adatvédelem: Adatvédelmi Szabályzat
 Szekszárd 2020. 08.26-án. 17.30-tól -19.30-ig

Témájáról röviden:

A mai ember elméletileg sokkal több szabadidővel gazdálkodik, amit szabad akaratával, belátása szerint használ fel. Ennek ellenére a népesség egészségmutatói nem mutatnak kellő javulást. A fertőző betegségek száma csökkent, ugyanakkor a krónikus és hormonegyensúly elváltozások, betegségek száma rohamosan növekszik.

A 90-es évektől kezdve, élelmiszereink összetétele, táplálkozási szokásaink és a konyhatechnológia jelentősen megváltozott. Ezekhez a hatásokhoz a szervezet és a microbiome nem minden esetben tud alkalmazkodni. Ezzel összefüggésben, rohamosan megnőtt az elmúlt évtizedben az autoimmun, emésztőrendszeri betegségek, a hormonegyensúly hiányra visszavezethető állapotok pl. terméketlenség, PCOS, endometriózis, miómaság és a korai menopauza.

Helyszín: PTE KPVK (Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar) 7100 Szekszárd, Rákóczi u.1.                                                                      48-as oktatóterem

Belépőjegy ára: 2.800 Ft


Kapcsolati űrlap