Szakácskönyvek

Szeretnéd megtanulni, megismerni hogyan készíthetsz, állíthatsz össze egészséges és ízletes ételeket, étrendet a bélegészség megőrzésére vagy regenerálására és a SIBO (vékonybél bakteriális túlnövekedése) javítására? A Mivel etesd a bélflórádat és a 22 leves SIBO-ban segítségével most megtudhatod, hogyan válogathatod össze a megfelelő ételeket a bél egészséged megóvásához. A könyvben található receptek könnyen elkészíthetők, és a benne található ötletek segítenek javítani az általános egészségi állapotodat. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és rendeld meg most az ebookokat, hogy végre egészséges és ízletes ételeket tudj fogyasztani..

Mivel etesd a bélflórádat szakácskönyv - Ebook

Sepciális ajánlat

22 leves recept SIBO-ban - Ebook

Az ebookokról

Mivel etesd a bélflórádat ebook

Jó lenne koplalás nélkül fogyni vagy bélflórát regenerálni...és, ha kérhetem emellett legyenek az ételek ínycsiklandóan finomak, és khm..khm...ne kelljen konyhatündérnek sem lenni hozzá.

Igen, ismerem a nőtársaim kívánságait és ezeket figyelembe véve állítottam össze a könyvet. Mindezek mellett további hasznos kiegészítő információkat is tartalmaz, amik megkönnyítik neked a napi/heti menü terved összeállítását:

 1. Minden étel a megfelelő arányban tartalmazza a napszaknak is megfelelően a fehérjét, zsír, szénhidrátot, rostokat
 2. Minden receptnél feltüntetve, a regenerálás mely szakaszában alkalmazható, és tartalmaz-e allergént
 3. Minden recept mellett megtalálod az 1 adagra vonatkozó kalória és tápanyag (fehérje, szénhidrát, zsír) tartalmakat.
 4. 5:2 időszakos böjthöz alkalmazható  receptek
Ára: 4.500 Ft

Mivel etesd a bélflórádat szakácskönyv + 5:2 időszakos böjthöz 12 oldalas útmutató

A fogyáson és a kívánt testsúly hosszútávon megtartásán kívül sok mindent profitálhatsz az időszakos böjttel. Javítva a biológiai funkciókon, természetes módon javítasz a sejtregeneráción, ezzel pedig egy egészségesebb, minőségibb és ezáltal hosszabb életet élhetsz. Nincs önsanyargatás, unalmas fogyókúrás receptek, helyette változatosan, nagyobb ráfordítás nélkül, sőt olcsóbban étkezhetsz mint eddig, ha gondoskodsz magadról, ezzel jelentős összeget takaríthatsz meg magadnak! A kezdeti nehézségek (át kell állni a szervezetednek egy másik üzemmódba) után amikor a tested már alkalmazkodott, semmilyen szinten nem szabad éhezned vagy kínzó éhségérzeted érezned. 

A 12 oldalas kiadványban válaszokat kapsz az alábbi kérdéseidre: Bevezető az étrendbe

✔ Zsírvesztés kontra súlyvesztés

✔ Ilyen egyszerű
✔ Mindenkinek jó ez az étrend?
✔ Tévhitek? Oszlassuk el!
✔ A 3M! Mit, Mikor, Mivel?
✔ Időzítés...Mikor egyek?
✔ + 1 hetes mintaétrend, amely a Mivel etesd a bélflórádat szakácskönyv (Ebook) szakácskönyvhöz illeszkedik.

A kiadvány önmagában is megrendelhető ide kattintva: 5:2 időszakos böjt útmutató e-könyv

Együtt a kettő: 5.990 Ft

5:2 időszakos böjt étrend útmutató: 1.490 Ft

22 leves recept SIBO-val

A 22 leves recept SIBO-val szakácskönyv remek választás lehet azok számára, akik a SIBO (vékonybél bakteriális túlnövkedése) étrendet követik és oly szívesen fogyasztana ízletes leveseket. A könyvben található receptek alacsony Fodmap diétával összhangban vannak, így biztonságosan fogyaszthatók érzékeny emésztőrendszer esetén is. A receptek változatosak, így biztosan találsz kedvedre valót, legyen szó krémlevesekről, húslevesekről, vagy vegetáriánus változatokról. A könyvben található receptek könnyen elkészíthetők, így azok bárki számára elérhetők, aki szeretne ízletes és egészséges leveseket fogyasztani SIBO-ban.

Az összes recept megfelel a következő követelményeknek:

 • SIBO barát hozzávalók
 • Alacsony FODMAP
 • Gluténmentes
 • Cukormentes (hozzáadott)
 • Kukorica mentes
 • Tejmentes
 • Minden receptet aszerint osztályozunk, hogy melyik fázisra alkalmasak. Ezeket a jelöléseket megtalálhatok minden receptnél
 • Minden recept tartalmazza a kalória mennyiségeket is

Ára: 2.150 Ft

Nézd meg az alábbi recepteket a Mivel etesd a bélflórádat könyvből