Tagsági program

TUDÁSTÁR KLUB

Segítek abban, hogy következetes maradj és eredményeket érj el!


Nézzünk szembe a tényekkel. Nem könnyű egészségesen táplálkozni.


De nem is lehetetlen! Az ismeretek megszerzésével a tudás örökre a tiéd marad, és segít elérni a céljaidat, az egészséges életmódhoz, fogyáshoz vezető utón.

Nem számít milyen keményen próbálkozol, ha a végén egy gyorsétteremben vagy előre elkészített, mikrózható ételeknél kötsz ki, esetleg beülsz valahova menüzni. 

Ezek HALOTT ÉTELEK, tápanyagok nélkül....nem csoda, hogy borzalmasan érzed magadat ezektől. Egyszóval étkezel, de mégis éhező állapotában vagy, mert nem minőségi ételeket fogyasztasz, az anyagcsere típusodnak megfelelően.

Segítünk megtalálni az egyensúlyt, hogyan gazdálkodj az időddel, azzal, hogy finom, változatos, mégis egyszerű, könnyen elkészíthető ételek receptjeit találod az oldalon, amit az egész családod szeretni fog.

Miért csatlakozz hozzánk?

 1. Nem divat diéta
 2. Finom, ínycsiklandó, mégis egyszerűen elkészíthető ételek, desszertek (300.000 Ft érték és továbbiak várnak feltöltésre)
 3. Speciális étrendi igénynek megfelelő ételek receptjei: hisztamin, aip, bélflóra regenerálás (közel 500.000 Ft érték és továbbiak várnak feltöltésre)
 4. Mindegyik recept leírásban szerepel a kalória és tápanyagtartalom (értéke felbecsülhetetlen)
 5. Segédanyagok az életmódváltáshoz: aip bevásárlólista vércsoport bontásban, mit fogyassz és kerülj pajzsmirigy alulműködéssel (350.000 Ft értékben és továbbiak várnak feltöltésre)
 6. Segítünk abban is, hogy ne veszítsd el a fókuszodat-motivációs anyagok, videók (25.000 Ft érték)
 7. Letölthető táplálkozási napló, ahol vezetheted és nyomon követheted a tested változását (10.000 Ft érték)
 8. Havonta 1 alkalommal a klubtagok közül kisorsolunk, egy 40 perces online konzultációt, ahol felteheted a kérdéseidet
 9. A klubtagok 10% kedvezményt kapnak minden előadás és kurzus díjából.

Nincsenek szabályok. Csak döntések.

AMI A TIÉD! 

Fejezd be az önsanyargató fogyókúrákat, diétákat és végre kezdj bele a számodra megfelelőbe

Sok program ígéri, hogy egészséges szokásokat fog kiépíteni, de valójában 'csak' egy általános étkezési tervet nyújtanak neked, és azt mondják: "Kövesd ezt". Így NEM alakulnak ki új szokások.

Célunk

Segíteni neked az egyensúlyt megteremteni az ételek alapanyaiban -legyen változatos a lehetőségekhez képest-, és a étrendben is.

A legtöbb étrend korlátozásokra épül, például mikroelemek eltávolítására összpontosít, mint a zsír, szénhidrát, gabonafélék, tejtermékek, hús vagy a glutén...Ezek az étrendek gyakran egysíkúak, ez sokszor sóvárgáshoz, hiánybetegségekhez, visszahízáshoz, gyulladásokhoz vezet.

Egyes étrendek, az előre elkészített, feldolgozott 'diétás' ételekre épülnek fel, pékárukra, lisztekre, tésztafélékre, italokra, fehérje készítményekre és porokra. Ezek mind 'HALOTT' nem élő tápanyagok, a szervezet ezekre gyulladásokkal válaszol, előbb utóbb.

A mikrózható és műanyag csomagolásban kapható ételek alapanyagok, olyan obesogens kemikáliákat tartalmaznak, amik a szervezetbe jutva, megzavarhatják a normál működését és elősegíthetik a zsírszövet gyarapodását/testsúly növekedését. 

Mik ezek? 

Néhány példa:
 • Bisphenol-A=BPA
 • Phthalates 
 • Perfluorooctanoic Acid : PFOA, a tapadásmentes edényeken bevonat

Milyen tartalmak várnak rád?

Olvasd hetente az újdonságokat

A mediterrán konyha - ahogy többször írtam már - , nagyszerű recepteket tartogat a bélflóra regeneráló étrendhez. Minden olyan esszenciális összetevőt (fehérjék, zsírok, szénhidrátok) tartalmaz, amire a bennünk lakó baktériumoknak szüksége van! Jönnek egy jó házi lecsóhoz valók, most lesz a szezonja a paradicsomnak, paprikának, cukkininek és a...

A mediterrán konyha alapanyagai, fűszerei és főzési technikája az egyik, amiről tudjuk, hogy kedvező hatással van a bélflórára. Azt hiszem nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné az italian cucina-t és Dolce Vita életérzést. Nekem nagy kedvencem ez a csirkehúsos ragu, amit mindenki a kedvenc zöldségféléivel és fűszerével ízesíthet. Kiválóan...

A bélflóra regenerálásban az egyik leggyakrabban alkalmazott diéta/étrend a Low Fodmap. Alapból is, enyhébb gyomorpanaszokkal is érdemes figyelembe venni, hogy ezek okozhatják a legtöbb diszkomfort érzetet vagy tartós és folyamatos fogyasztásuk, allergiához, intoleranciához vezethet. Így érdemes ezeknek a bevitelét korlátozni.

Tekintsd meg rövid videós összefoglalónkat, amiben bepillanthatsz a Tudástárba feltöltött anyagokba.

Tagsági program

Csomag ajánlatok


3 hónapos tagság

90 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz3.900Ft/hónap

11.700 Ft


6 hónapos tagság

180 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz, 3.700 Ft/hónap

22.200 Ft   23.400 Ft helyett


1 éves tagság

365 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz + 1 ajándék 20 perces online konzultáció lehetősége, Zsolnai Zita Nemzetközi okleveles, bélflóra regeneráló tanácsadóval

3.100 Ft/hónap

37.200 Ft  46.800 Ft helyett


Vendégeim sikeres életmódváltásai 


További kérdésed lenne? Ne habozz, tedd fel bátran!