Tagsági program

Gondoskodás a szeretet egyik nyelve

TUDÁSTÁR KLUB

Segítek abban, hogy következetes maradj és eredményeket érj el!


Nézzünk szembe a tényekkel. Nem könnyű egészségesen táplálkozni.


De nem is lehetetlen! Az ismeretek megszerzésével a tudás örökre a tiéd marad, és segít elérni a céljaidat, az egészséges életmódhoz, fogyáshoz vezető utón.

Nem számít milyen keményen próbálkozol, ha a végén egy gyorsétteremben vagy előre elkészített, mikrózható ételeknél kötsz ki, esetleg beülsz valahova menüzni. 

Ezek HALOTT ÉTELEK, tápanyagok nélkül....nem csoda, hogy borzalmasan érzed magadat ezektől. Egyszóval étkezel, de mégis éhező állapotában vagy, mert nem minőségi ételeket fogyasztasz, az anyagcsere típusodnak megfelelően.

Segítünk megtalálni az egyensúlyt, hogyan gazdálkodj az időddel, azzal, hogy finom, változatos, mégis egyszerű, könnyen elkészíthető ételek receptjeit találod az oldalon, amit az egész családod szeretni fog.

Miért csatlakozz?

 1. Nem divat diéta
 2. Finom, ínycsiklandó, mégis egyszerűen elkészíthető ételek, desszertek (300.000 Ft érték és továbbiak várnak feltöltésre)
 3. Speciális étrendi igénynek megfelelő ételek receptjei: hisztamin, aip, bélflóra regenerálás (közel 500.000 Ft érték és továbbiak várnak feltöltésre)
 4. Mindegyik recept leírásban szerepel a kalória és tápanyagtartalom (értéke felbecsülhetetlen)
 5. Segédanyagok az életmódváltáshoz: aip bevásárlólista vércsoport bontásban, mit fogyassz és kerülj pajzsmirigy alulműködéssel (350.000 Ft értékben és továbbiak várnak feltöltésre)
 6. Segítünk abban is, hogy ne veszítsd el a fókuszodat-motivációs anyagok, videók (25.000 Ft érték)
 7. Letölthető táplálkozási napló, ahol vezetheted és nyomon követheted a tested változását (10.000 Ft érték)
 8. 20 %-os kedvezménnyel, ingyenes kiszállítással vásárolhatsz prémium minőségű, szerves vitamin és ásványianyag készítményeket
 9. A klubtagok 10% kedvezményt kapnak minden előadás és kurzus díjából.

Nincsenek szabályok. Csak döntések.

AMI A TIÉD! 

Fejezd be az önsanyargató fogyókúrákat, diétákat és végre kezdj bele a számodra megfelelőbe

Sok program ígéri, hogy egészséges szokásokat fog neked kialakítani, de valójában 'csak' egy általános étkezési tervet nyújtanak neked, és azt mondják: "Kövesd ezt". Így NEM alakulnak ki új szokások.

Célunk

Segíteni neked az egyensúlyt megteremteni az ételek alapanyaiban -legyen változatos a lehetőségekhez képest-, és a étrendben is.

A legtöbb étrend korlátozásokra épül, például mikroelemek eltávolítására összpontosít, mint a zsír, szénhidrát, gabonafélék, tejtermékek, hús vagy a glutén...Ezek az étrendek gyakran egysíkúak, ez sokszor sóvárgáshoz, hiánybetegségekhez, visszahízáshoz, gyulladásokhoz vezet.

Egyes étrendek, az előre elkészített, feldolgozott 'diétás' ételekre épülnek fel, pékárukra, lisztekre, tésztafélékre, italokra, fehérje készítményekre és porokra. Ezek mind 'HALOTT' nem élő tápanyagok, a szervezet ezekre gyulladásokkal válaszol, előbb utóbb.

A mikrózható és műanyag csomagolásban kapható ételek alapanyagok, olyan obesogens kemikáliákat tartalmaznak, amik a szervezetbe jutva, megzavarhatják a normál működését és elősegíthetik a zsírszövet gyarapodását/testsúly növekedését. 

Mik ezek? 

Néhány példa:
 • Bisphenol-A=BPA
 • Phthalates 
 • Perfluorooctanoic Acid : PFOA, a tapadásmentes edényeken bevonat

Tagsági program

Csomag ajánlatok


3 hónapos tagság

90 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz3.900Ft/hónap

11.700 Ft


6 hónapos tagság

180 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz, 3.700 Ft/hónap

22.200 Ft   23.400 Ft helyett


1 éves tagság

365 napig, bármikor hozzáférsz a tartalmakhoz + 1 ajándék 20 perces online konzultáció lehetősége, Zsolnai Zita Nemzetközi okleveles, bélflóra regeneráló tanácsadóval

3.100 Ft/hónap

37.200 Ft  46.800 Ft helyett


Vendégeim sikeres életmódváltásai 


További kérdésed lenne? Ne habozz, tedd fel bátran!

Milyen tartalmak várnak rád?

Olvasd hetente az újdonságokat


Jelen világunkban a javuló lét és életkörülmények ellenére (vagy inkább pont ezért), számos toxin halmozódik fel a szervezetünkben. Ezek lehetnek vegyi anyagok, nehézfémek, amik gyulladásos folyamtok elindítói lehetnek. Ezek a méreganyagok egyrészt bejuthatnak a szánkon keresztül, másrészt a bőrön, nyálkahártyán át. Az aromaterápiában lehetőség van...

Egyre nagyobb a hőmérséklet különbség az ősz beálltával, hűvös éjszakák, hajnalok még meleg nappalok váltják egymást. Ez az évszakváltás, hőmérséklet ingadozás hatással van a biológiai óránkra, immunrendszerünkre, ilyentájt már azokból a télálló idényzöldségekből készült ételeket kívánjuk általában, amik belülről 'melegítenek' is. Ezek az ételek,...

Jelen világunkban a számítógép használata, a vele történő munkavégzés a mindenapjaink részévé vált. a kényelmi szempontok mellett, azért ennek számos árnyoldala is van, ami kihat az általános egészségi állapotunkra is. Egyrészt az ülőmunka átka, a mozgató szervrendszer (izmok, ízületek, inak) torzulása, a belek lassuló perisztaltikája és ezzel...