Túlzott számítógéphasználat esetére

2021.09.03

A számítógép használata, a vele történő munkavégzés a mindennapjaink részévé vált. a kényelmi szempontok mellett, azért ennek számos árnyoldala is van, ami kihat az általános egészségi állapotunkra is. Egyrészt az ülőmunka átka, a mozgató szervrendszer (izmok, ízületek, ínak) torzulása, a belek lassuló perisztaltikája és ezzel együtt a testsúly gyarapodása. De mindezek mellett van egy legalább ennyire súlyos befolyásoló tényező, ami viszont az idegrendszert érinti, és ez a kék fény és a háttérsugárzás. Negatív hatást gyakorol tobozmirigyre (3. szem) a vagus nerve-re (bolygóideg) amik a paraszimpatikus idegrendszeri funkciókban (pihenés, emésztés-bél idegrendszere) fontos szerepet töltenek be. Amennyiben a szimpatikus idegrendszeri stimulációból nem tudunk 'kilépni' a szerveztünk homeosztázisa megborul és számos hormonegyensúly, anyagcsere zavarokhoz vezethet.

Ez az illóolaj keverék -a természet gyógyító erejével-, ezt az állapotot hivatott ellensúlyozni.


Hozzávalók:

Használata: A hozzávalókat az üvegben jól keverd el. Amikor huzamosabb ideig dolgozó gép előtt, alkalmanként szagolj bele az üvegbe. Csodálatosan felüdít és javítja az idegrendszert, hangulatot.

A fenti termékekre kattintva az https://essentialheal.hu/  prémium kategóriás illóolajok oldalára jutsz, ahol a vásárlásodkor használhatod a zita12 kuponkódot és minden termék árából 12% kedvezményt kapsz. Lehetőség van szakértőktől kérdezni, amit érdemes kihasználni, hiszen a tulajdonosok képzettsége, tudása ezen a szinten idehaza egyedülálló.

Jó munkát, egészséget kívánva! Z<3