Tojás görög módra
Akik már részt vettek nálam étrendi tanácsadáson, azok ismerik már a hormonális típusukat. Érdemes megismernünk, mert ez is befolyással bír az anyagcserénkre és arra, hogyan is kellene étkeznünk.
Ez a recept, természetesen, ha jó minőségű alapanyagokból készül, akkor mindenki számára bátran fogyasztható, de a hormontípusok közül elsősorban ezt most a petefészek típussal élőknek ajánlom figyelmébe. És igen, ők ehetnek alkalmanként jó minőségű, organikus tejtermékeket is.

- Előkészület: 10 perc
- Főzési idő: 10 perc
- Hormonális típus: petefészek
- Fázis 2: visszavezetés időszaka
- 294 Kcal I Zs: 24 g I Sz: 3g I F: 16 g
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 1 ek olívaolaj vagy kókuszzsír
- 60 g bio paradicsom kockákra vágva
- 2 db bio tojás, felverve
- Só, picit, mert a feta sós
- 1 ek feta sajt
Elkészítés: egy serpenyőben az olíva olajon a felkockázott paradicsomot dinszteld közepes hőmérsékleten 5-6 percet. Add hozzá a felvert tojásokat és a fetasajtot, süsd össze olyanra, ahogy te szereted.
Jó étvágyat! Z <3