Stresszűző aromaterápiás keverékek

2022.06.01

A feszültség rombolóan hat az immunrendszerre, sejtek, bélflóra egészségére, egyensúlyára. Olyan szintű stressz van jelen az életünkben, amit az elmúlt 50 évben nem igazán tapasztaltunk. Itt nem a megélhetési problémákra gondoljunk, azok mindig jelen voltak a társadalmi rétegekben. Vírusjátszma, háború, gazdasági válság, támad a Mars....jön itt minden, ami vicces is lehetne, de nem az. Mielőtt valaki hozzányúlna az idegrendszerre és a bélflórára is rendkívül káros hatású nyugtató szerekhez, próbálkozzunk a természet kincsestárából nem kevésbé hatásos módszerekkel. Továbbá érdemes elsajátítani stresszoldó technikákat, légzés gyakorlatokat vagy mozgásprogramot, mint a Thai Chi, pilates, jóga irányzatok, gerinctorna, de egy a természetben tett túra is roppant hatásos!

Azonnali hatás az aromaterápia segítségével?

Szaglószervünkön keresztül, az illat anyagok szinte azonnali hatást fejtenek ki az agy megfelelő területeit és az idegrendszert stimulálva. Arra figyelni kell, hogy rengeteg olyan készítmény van forgalomban, amelyik szintetikus összetevőt tartalmaz, ezeknek a hatása teljesen más, illetve káros is lehet az esszenciális olajok jótékony kivonatával szemben! 

Javaslom az Essential Heal illóolajok használatát, ahol a Zita12 kuponkód használatával 12%-os kedvezményt kapsz minden vásárláskor..

Stresszűző keverék 1.

Ez a keverék segít jó formában tartani az immunrendszert.

Az olajokat, kis sötét fiolába, inhalátorba keverd össze, így magaddal viheted és bármikor beleszagolhatsz útközben.

Stresszűző keverék 2.

Ez egy nagyon nyugtató keverék!

Az olajokat, kis sötét fiolába, inhalátorba keverd össze, így magaddal viheted és bármikor beleszagolhatsz útközben.