Édes epres shake

2021.05.06

Hamarosan a kiskertekben is érik az eper, és ha teheted a primőr és külföldről származó, rengeteg vegyszert, szervetlen vegyületet (érésgyorsító) tartalmazó társai helyett, a hazait és a kistermelők által termesztettet részesítsd előnyben, az egészséges emésztőrendszer és bélflóra érdekében!

Kép forrása: Google
Kép forrása: Google
  • Előkészület: 5 perc
  • Elkészítési idő: 5 perc
  • Fázis 1 - eliminációs, regeneráló szakasz
  • 1 adag kb. 170 ml 298 Kcal I Zs: 20 g I Sz: 9.5 g ebből cukor 0.5 g I F: 22 g I R: 1 g 

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 200 ml organikus, zsíros kókusztej
  • 2 mérőkanálnyi organikus rizsfehérje por
  • 100 g organikus friss vagy fagyasztott eper
  • 1 tk őrölt fahéj - kivétel, ha allergiás vagy rá!
  • Pici organikus juharszirup vagy stevia
  • Ha szereted a kókuszos ízvilágot, akkor adj hozzá 1 ek organikus, nem hidrogénezett kókusz olajat vagy kókuszvajat
  • Extra tipp: ha van otthon jó minőségű kapszulás probiotikumod, akkor bontsd ki a kapszulát és szórd bele a tartalmát, majd jól keverd el vele.

Elkészítés:

  1. Késes robotgépben jó krémesre, habosra keverd össze a hozzávalókat

Jó egészséget! Z <3