Főzőcske, de okosan!

Amennyire csak az időm engedi, készíteni fogok főzős videókat. Most, amikor szinte mindenki az otthonába kényszerült maradni, dönthetett 2 nem a legjobb megoldás és 1 ideális (de időigényesebb) között. Az első kettő a rendelés valahonnan vagy félkészet vásárol. Az utóbbi pedig, hogy jó alapanyagokból, te magad (családodat is bevonhatod, én így teszek) készíted el az ételeiteket.

Ez mára, nem túlzok, ha azt mondom, a túlélés egyik kulcsa lett! Akinek most padlóra kerül az immunrendszere, az nehézségekkel nézhet szemben minden szempontból. Tehát én így próbálok továbbra is segíteni Neked és a családodnak, megőrizni az egészségeteket.

Rakott cukkini

2021.07.31

A cukkini szezon most van idehaza! Ilyenkor érdemes időzíteni a belőle készíthető fogásokat, ezzel elkerülhető a külföldi primőrökben oly gyakran megtalálható vegyszerek, nehézfémek, érésgyorsító adalékok.

Ha már süti, alap, hogy beleférjen a gyulladáscsökkentő étrendbe...de akkor már legyen baromira finom (ez elég szubjektív tudom), ripsz-ropsz legyen kész, ne kelljen órákat a konyhában a tölteni úgy, hogy 520 különböző edényt kell elővenni hozzá, egyszerűen beszerezhető alapanyagok! Azt hiszem ebben a kulináris élvezeteket tartogató, krémes, omlós...

Nekem a legnehezebb időszak az emésztőrendszerem szempontjából (is) a tél vége, tavasz kezdete. Ilyenkor rendkívül érzékeny az immunrendszerünk is, hiszen sokáig nélkülöztük a nap áldásos erejét és a friss zöldségféléket, gyümölcsöket.

Legfinomabb ételek egyiket, ami nagyon szuper módon illeszkedik a bélflóra regeneráló étrendhez és a hisztamin intoleranciában is fogyasztható. Ebben a videóban, lépésről-lépésre megmutatom, hogyan készítsd el, tökéletesre. :)

főzés, videó, receptek, trükkök, hogyan csináld, bélflóra regenerálás, egészséges, aip, finom, gyors