3 ok, ami miatt nem fogsz többet virslit enni

2020.12.02

Nem sikerül fogynod vagy a kezdeti siker után stagnál a súlyod, esetleg már elkezdtél vissza is hízni? Hormonegyensúly hiányban szenvedsz (pcos, endometriózis, mióma..), pajzsmirigy vagy emésztőrendszert érintő betegséged van? Akkor neked nem lesz a barátod a virsli, de más feldolgozott húsipari termék sem! Ez a témája ennek a videónak. Felhasznált szakirodalom: 

https://www.wcrf.org/ 

Bastide, N. M., Pierre, F. H., & Corpet, D. (2011). Heme iron from meat and risk of colorectal cancer: a meta-analysis and a review of the mechanisms involved. Cancer prevention research, canprevres-0113.

Cross, A. J., & Sinha, R. (2004). Meat‐related mutagens/carcinogens in the etiology of colorectal cancer. Environmental and molecular mutagenesis, 44(1), 44-55. IARC Working Group on the Evaluation of Carcinogenic Risk to Humans (2018). Red Meat and Processed Meat. 

IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans, No. 114. Lyon (FR): International Agency for Research on Cancer. 

Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte. Panaszaikkal minden esetben keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!