Jogi nyilatkozat

Zsolnai Zita e.v. mint Szolgáltató kijelentem, hogy nem végzek egészségügyi, sem gyógyító tevékenységet, sem terápiát, sem tanácsadást, tevékenységet. Betegséget vagy éppen annak hiányát nem diagnosztizálom. Ebből kifolyólag a szolgáltatások nem értelmezhetők gyógyításként, egészségügyi kezelésként, terápiaként. Szolgáltatásaim célja, hogy a szolgáltatást igény bevevő ügyfél tájékozottsága, egészségtudatossága és életminősége pozitív irányban változzon, az általam átadott ismeretek alapján. Ezeket az ismereteket államilag elismert és kiadott engedéllyel rendelkező képző intézményekben (lásd itt bővebben), oklevelet adó nemzetközi kurzusokon, tanfolyamokon szereztem. Ezen tudományokon alapuló és átadott információk birtokában az ügyfél az egészségével kapcsolatos döntéseit felkészülten, megalapozott ismeretek birtokában hozhatja meg, hogy az egészségfejlesztés, önfejlesztés folyamatában segítsem vagy sem..


Az ügyfél saját döntése alapján, saját felelősségére veszi igénybe a szolgáltatásokat. Az egyéni konzultációkon elhangzottak egyedi, személyre szóló információk, így azok nem adhatók/feleltethetők meg semmilyen más személyre. A honlapon olvasható és a személyes, illetve online konzultáción elhangzó információk tájékoztató jellegűek. Az átadott anyagok és információk kizárólag egészséges életmódra nevelő és tájékoztatási célokat szolgálnak, és semmi esetre sem értelmezhetők orvosi tanácsadásként. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Az átadott információk a tanácsadó saját ismeretét, álláspontját és tapasztalatát tükrözik.


A szolgáltató nem vállal semmilyen jellegű felelősséget az információk és egyéb tartalmak félreértelmezéséért, sem a tanítások alkalmazásáért, sem azért hogy valamilyen ehhez kapcsolódó cselekvést megtesznek vagy nem tesznek meg. Az átadott információk egyéni gyakorlati alkalmazása és értelmezése kizárólag az igénybe vevő/megrendelő felelőssége. A szolgáltatások igénybevétele semmilyen jellegű (pozitív vagy negatív, mentális, fizikális vagy egészségügyi) változást nem garantál, de nem is zár ki. Azokat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.

A szolgáltatások igénybevétele nem helyettesíti az orvosi, konvencionális gyógyító eljárást, az orvosi vizsgálatot, kezelést, diagnózist. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot, de nagyon hatékonyan kiegészíthetik azt. A felmerülő egészségügyi problémákkal orvoshoz szükséges fordulni. Valamennyi életmód- és étrendbeli változtatással kapcsolatban tájékoztassa kezelőorvosát és mindig kérje ki szakképzett egészségügyi szakember véleményét, javaslatát. Az orvosi vizsgálat és kezelés elmaradásából származó egészségkárosodásért szolgáltató nem vállal felelősséget.

Zsolnai Zita

2023.01.12.