Jogi nyilatkozat

A www.zsolnaizita.hu oldalon található egészségmegőrzési, prevenciós információk és általános tanácsok, nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik az orvosi végzettségű szakértő (orvos, dietetikus, gyógyszerész stb.) személyes és a beteg aktuális állapotához igazított javallatát. A web-oldal tehát nem orvosi tanácsadó, ezért konkrét kérdéseivel és egészségügyi panaszaival, szíveskedjék okvetlenül megkeresni kezelőorvosát!

A www.zsolnaizita.hu honlapon található információkat igyekszem nagy gondossággal összeállítani, ahol lehetséges hivatalosan publikált kutatási eredményekkel és azoknak forrását feltüntetni. Tévedések, félreértések és téves információk előfordulása azonban nem zárható ki teljes mértékben. Az szerző mindemellett nem vállal felelősséget az adatok és információk minden esetre kiterjedő alkalmazhatóságáért vagy személyre szabottságáért. Az adatok és információk helyességét a felhasználónak az egyedi esetekre vonatkozóan felül kell vizsgálni.

Remélem, hogy a felsorolt anyagokat Ön is hasznosnak találja majd, de mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat. Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalok. Az Ön felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze azoknak a kutatások az eredményeit eredményeit, amelyeket a weboldalon az Ön rendelkezésére bocsátok, ugyanakkor azt javaslom, hogy ehhez, ha szükséges forduljon orvoshoz, vagy amennyiben nekem kompetenciám van az adott témakörben, keressen fel egyéni konzultációra.

Honlapom egyes információi származhatnak más szerzőktől, médiáktól, ill. más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlem, akár mástól származó - internetes oldalamon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalok.

Internetes oldalamon olyan eszközöket bocsátok a látogatók rendelkezésére, amelyek segítségükre lehetnek egészségük megőrzésében. Le kell szögezni, hogy ezek az eszközök bármennyire kidolgozottak legyenek is, nem képezhetik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Cikkeim nem adnak senkinek pontos, egyénre szabott, aktuális egészségi állapotához igazított diétás, fogyókúrás, terhesek életmódjával kapcsolatos és egyéb tanácsokat. Használatukat olyan felnőtteknek ajánljuk, akik tájékozódni szeretnének bizonyos általános, egészségüket érintő kérdésekben. A felkínált eszközök, tanácsok, tippek, illetve módszerek nem jelentenek megoldást komolyabb egészségügyi problémák megoldásában, ilyen esetekben nem helyettesíthetik orvos vagy megfelelő egészségügyi szakember tapasztalatait és tudását, ezért feltétlenül ajánlom, hogy panaszaikkal és az egészségüket érintő komolyabb kérdésekkel, diagnosztikus és terápiás problémáikkal forduljanak a megfelelően képzett szakemberekhez. 

Zsolnai Zita e.v. nem vállal felelősséget a www.zsolnaizita.hu honlapon található, más honlapokra mutató hivatkozások vagy azokról történő tallózott anyagok tartalmáért, továbbá nem vállal felelősséget a www.zsolnaizita.hu honlapra mutató más honlapok tartalmáért sem. Zsolnai Zita e.v. nem vállal felelősséget a www.zsolnaizita.hu honlapon található adatok és információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért.