Hashimoto Műhely

Tarts velem és megismerheted, hogyan tudod pozitívan befolyásolni az állapotodat!

Kinek ajánlott ez az előadás?

 • Pajzsmirigy problémákat diagnosztizáltak nálad és szeretnéd a kezedbe venni a mihamarabbi állapot javulásodhoz vezető utat
 • Keresed a számodra legmegfelelőbb életmódot, étrendet
 • Szeretnéd megismerni a legmegfelelőbb vitaminokat, ásványi anyagokat, táplálék kiegészítőket és adagolásukat, amelyek segíthetnek az állapotod javulásában
 • Szeretnél tisztában lenni a laborvizsgálati eredményekkel, az értékek jelentőségével az állapotodra nézve
 • Próbáltál pár pajzsmirigy és autoimmun betegeknek szánt diétát, de egyik sem vált be neked
 • A konzervatív, nyugati típusú kezelés hatására sem javul az állapotod
 • Tünetekkel küzdesz, amik hátráltatnak a mindennapokban: migrén, zavart tudatállapot, homályos gondolkodás, izom-, és ízületi fájdalmak, menstruációs problémák, emésztőrendszeri zavarok, súlygyarapodás...
 • Olyan szakembertől szeretnéd elsajátítani a természetes módszereket, aki maga is sikeresen tartja 'kordában' a hashimotot és az ezzel járó tüneteket, közel 16 éve

A résztvevők száma korlátozott, maximum 15 főt tudok fogadni, hogy mindenkivel egyenlően tudjak foglalkozni, a felmerülő kérdésekre válaszolni.

Fontos azt megértened, hogy az állapotod javulásáért, a tünetek enyhítéséért neked is aktívan tenned kell. A szintetikus hormonok pótlásával, enyhülnek a tünetek és panaszok, de ahogy tapasztalhattad esetleg, nálad nem és még sok más sortársadnál sem ált be jelentős javulás. Passzív szemlélőként a tünetek, betegség valódi okait figyelmen kívül hagyva tartós és hosszútávú javulás nem igazán érhető el.  Fedezd fel és ismerd meg, hogyan tudsz kilépni a kiszolgáltatott szerepkörből azáltal, hogy a kezedbe veszed a szervezeted egészégének, regenerálódásának irányítását. 


Mit tartalmaz és hogyan fog kinézni ez a kurzus?

Itt nem lesz felesleges szócséplés, de bizonyos elméleti tudást át kell vegyünk ahhoz, hogy megértsd az állapotodat, az ehhez vezető utat/utakat és miként tudsz ezen változtatni, fordítani. Itt sok más előadás és előadás anyagával ellentétben, csak a lényeggel találkozol a 'töltelék' anyaggal nem.

Ezekből a részletekből fog a tanfolyam felépülni:

 1. Pajzsmirigy működése, feladata a szervezetben
 2. Táplálkozási szokásaink, környezeti ártalmak, fertőzések hatása a működésére
 3. Szervezetünk jelzéseinek felismerésének fontossága a terápiákban
 4. Megismerheted, hogyan számold ki a pajzsmirigy laborvizsgálati értékek egymáshoz viszonyított arányát, milyen értékek lennének számodra az ideálisak. Ft4 - Ft3 - rT3 egymáshoz viszonyított arányainak és kiszámolásának megismerése
 5. Táplálkozási szokások, bélflóra regenerálás és a sport szerepe és hatása a betegség különböző szintjein
 6. Méregtelenítés lehetőségei természetes módszerekkel, hatóanyagokkal
 7. Táplálékkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok hatásai - Az ajánlott kiegészítőkről részletes tájékoztatót kapsz a 12 módja az áteresztő bél regenerálásának e-könyvből.


Újdonság a tanfolyam menetrendjében! Az előző kurzusok tapasztalatai alapján, a facebook zárt csoportba feltöltött videós tananyag mellett, Skype-on vagy Google meeten (ami a többségnek a legmegfelelőbb lesz), az egyes modulokat lezárva, 'személyesen' is átbeszéljük a tanultakat és kérdezni is tudsz majd.

A facebook csoportnak tagja maradsz 1 hónapig :). A tanfolyam végét követően, még 2 héti lesz lehetőséged kérdezni a csoportban.

Amiről hallani fogsz ezen a kurzuson!

Lényegre törő, gyakorlati ismeretek, tanácsokat kapsz. Megismered a tested/pajzsmirigyed működését, a hormonális folyamatokat, az emésztőrendszert és ezek összefüggéseit egymással

Ezen ismeretek alapján képes leszel felismerni a szervezetedben zajló folyamatokat, azokra a számodra legmegfelelőbb módon reagálni és segíteni magadon

Emésztőrendszer/microbiome és az autoimmun betegségek kapcsolatáról. Megismered mely ételek fogyasztását jobb ha kerülöd és mely ételeken keresztül regenerálhatod, befolyásolhatod a bélflórádat, ezáltal az állapotodat, és a családtagjaidét is.

Ahhoz, hogy össze tudd az elhangzottak alapján tenni a kirakósod darabjai, segítségképpen nem csak élőben beszéljük át az elhangzottakat, de 2 hetes étrendminta és egy 47 oldalas e-könyvet, a 12 módja az áteresztó bél regenerálásának.


Mit mondanak mások?

Vélemények a kurzusról

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a kurzus és hol?

A kurzus időpontjai: 

 1. 2022.08.13. 9 órakor kerül feltöltésre az első videó a zárt facebook csoportba (120 perc) - Élő, online találkozó 2022.08.19.-én 18-20 óráig.
 2. 2022.08.21. 9 órakor kerülnek feltöltésre a következő videók (130 perc) - Élő, online találkozó 2022.08.26.-án 18-20 óráig.

A felülethez, csoporthoz csatlakozni jelentkezés és pénzügyi teljesítés után tudsz majd. Kérlek figyelj arra a résztvevők száma korlátozott, max. 15 főt tudok fogadni, hogy mindenkire elegendő idő jusson.

Mit tartalmaz a kurzus ára?

A videós tananyagon és az élő bejelentkezésen túl:

- 1 hónapos zárt csoport tagság, ahol visszanézheted a videókat

- Pdf formátumban az előadáson használt diákat

- 2 hetes autoimmun protokoll szerinti étrend mintát, letölthető pdf formátumban

És még egy + EXTRA ajándék:

- 12 módja az éteresztő bél regenerálásának e-könyv, amely 47 oldalon keresztül segít abban neked, hogy felismerd a lehetséges kiváltó okokat, hogyan javíthatsz rajta, mik a jelenlegi tudásunk szerinti legjobb táplálékiegészítők, vitaminok, gyógynövények és ásványi anyagok amelyek segíthetnek a regenerálódásban, gyulladás csökkentésben.

Kell-e valamilyen speciális dolog a kurzusra?

Érvényes facebook fiókon kívül, az okos telefonodra/ laptopodra/ tabletedre/ számítógépedre lesz szükséged.

Érdemes akkor is jönnöd, ha nincs semmilyen pajzsmirigy betegséged?

Abszolút! Kis hazánkban még van mit fejlődnünk a megelőzés területén, éppen ezért ajánlom mindazok számára, akiknek fontos az egészségük megőrzése.

Utólag megkapom a kurzuson használt diákat?

Természetesen! A videókban felhasznált prezentációkat emailban megkaja minden résztvevő.

Mennyibe kerül?

A tanfolyamon részvétel ára bruttó 54.500 Ft , amit OTP Szépkártyával is fizethetsz.

Jelentkezés

Katt a gombra, töltsd ki az adatokat és már le is foglalod a helyed. Fizetésre átutalással, bankkártyával vagy OTP Szépkártyával van lehetőséged. Fizetési útmutatót itt találsz.

Helyfoglalás nincs! Csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél jönni és ki tudod fizetni a jelentkezési díjat. Ha a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül nem fizetsz, a jelentkezésedet töröljük és a helyedet másnak adjuk át és erre a tanfolyamra újra nem jelentkezhetsz.

Jelentkezni a szabad helyek erejéig, de legkésőbb augusztus 11.-én éjfélig lehet. Amint a 15 szabad férőhely elfogy, a jelentkezés lezárul.

Kérdésed lenne a kurzussal kapcsolatban, keress bátran az info@zsolnaizita.hu email címen.

Felnőttképző nyilvántartási engedélyszám: B/2021/000197 

Az előadás anyaga nem tartalmaz orvosi kompetenciába tartozó terápiát és nem javasol ilyet, továbbá nem ad diagnózist, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt és kezelést. A teljes tartalom csakis a táplálkozási tanácsadáson belül és az előadást vezető személy végzettségének megfelelő hatáskörökbe tartozóan, csakis és kizárólag az egészséges táplálkozás és életmód fontosságára, annak lehetőségeire hívja fel a figyelmet! Ezen kritériumokra a jelentkezőt figyelmét minden esetben felhívjuk!