Hashimoto Műhely

Tarts velem és megismerheted, hogyan tudod pozitívan befolyásolni az állapotodat!

Kinek szól ez az előadás?

 • Autoimmun pajzsmirigy alulműködés betegséget diagnosztizáltak nálad és szeretnéd a kezedbe venni a mihamarabbi állapot javulásodhoz vezető utat
 • Olyan szakembertől szeretnéd elsajátítani a természetes módszereket, aki maga is sikeresen tartja 'kordában' a hashimotot és az ezzel járó tüneteket, közel 14 éve
 • Nemrég derült ki nálad és keresed a számodra legmegfelelőbb életmódot
 • Próbáltál pár pajzsmirigy és autoimmun betegeknek szánt diétát, de egyik sem vált be neked
 • A konzervatív, nyugati típusú kezelés hatására sem javul az állapotod
 • Tünetekkel küzdesz, amik hátráltatnak a mindennapokban: migrén, zavart tudatállapot, homályos gondolkodás, izom-, és ízületi fájdalmak, menstruációs problémák, emésztőrendszeri zavarok, súlygyarapodás..


Fontos azt megértened, hogy az állapotod javulásáért, a tünetek enyhítéséért neked is aktívan tenned kell. A szintetikus hormonok pótlásával, enyhülnek a tünetek és panaszok, de ahogy tapasztalhattad esetleg, nálad nem és még sok más sortásaidnál sem ált be jelentős javulás. Passzív szemlélőként a tünetek, betegség valódi okait figyelmen kívül hagyva tartós és hosszútávú javulás nem igazán érhető el.  Fedezd fel és ismerd meg, hogyan tudsz kilépni a kiszolgáltatott szerepkörből azáltal, hogy a kezedbe veszed a szervezeted egészégének, regenerálódásának irányítását. 


Amiről hallani fogsz, ebben az előadásban

Megismered a tested működését, a hormonális folyamatokat, az emésztőrendszert és ezek összefüggéseit egymással

Ezen ismeretek alapján képes leszel felismerni a szervezetedben zajló folyamatokat, azokra a számodra legmegfelelőbb módon reagálni és segíteni magadon

Emésztőrendszer/microbiome és az autoimmun betegségek kapcsolatáról. Megismered mely ételek fogyasztását jobb ha kerülöd és mely ételeken keresztül regenerálhatod, befolyásolhatod a bélflórádat, ezáltal az állapotodat, és a családtagjaidét is.

Tartalma az előadásnak:

Emésztőrendszer, szervezet működése

 • Táplálkozási szokásaink hatása az egészségre, civilizációs betegségek kialakulására
 • Szervezetünk jelzéseinek felismerésének fontossága a terápiákban
 • Sport szerepe és hatása a betegség különböző szintjein 
 • Az előadás a hagyományokat folytatva, interaktív, egyes témaköröknél, lehetőség van kérdést feltenni

Az előadás során bemutatott és felhasznált diasorokat a résztvevők megkapják emailban.


+1 extra bónusz

Letölthető PDF formátumban.

Autoimmun protokoll étrend szerint ajánlott alapanyagok listája csoportosítva, + extra segítséggel: a vércsoportoknak is megfelelő lebontásban jelöléssel!

Előadáshoz csatlakozás díja: 16.590 Ft

Időpontja: -

Helyszín: -

Résztvevők száma korlátozott, max. 50 fő (annak interaktív jellege miatt) 


Miért válaszd a Hashimoto műhelyt?

 • 10 év tudása, a pajzsmirigy alulműködésről, Hashimotoról, hormonegyensúly hiányról, táplálkozásról, sportok, mozgás hatásairól! Ez ma Magyarországon egyedülálló a táplálkozási tanácsadók és edzők között!
 • Magyarországon elsőként szereztem meg a jogosultságot és alkalmazom a bélflóra regenerációt, mint terápiás lehetőséget, amit a Holland University of Wageningen egyetem kurzusán végeztem el.
 • Itt sok más előadás és elődás anyagával ellentétben, csak a lényeggel találkozol a 'töltelék' anyaggal nem
 • Csatlakozási lehetőséget a HASHIMOTO MŰHELY zárt facebook csoportunkba

Az előadás anyaga nem tartalmaz orvosi kompetenciába tartozó terápiát és nem javasol ilyet, továbbá nem ad diagnózist, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt és kezelést. A teljes tartalom csakis a táplálkozási tanácsadáson belül és az előadást vezető személy végzettségének megfelelő hatáskörökbe tartozóan, csakis és kizárólag az egészséges táplálkozás és életmód fontosságára, annak lehetőségeire hívja fel a figyelmet! Ezen kritériumokra a jelentkezőt figyelmét minden esetben felhívjuk!