Közösségi irányelvek

Üdvözöllek a Wellness a bélflórádnak oldalán, amely amely az egészséges életmódra összpontosít. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a c blogbejegyzésekkel kapcsolatos viták trolloktól, spamektől és visszaélésektől mentesek legyenek, de nem vagyunk mindenütt jelen. A kommentszekció remek hely lehet az olvasókkal, a bejegyzések szerzőjével való interakcióhoz, sőt, ösztönző beszélgetések indításához is - remek hely lehet mindannyiunk számára! Annak érdekében, hogy jól érezd magadat itt az oldalon, kérlek, tartsd be a következő irányelveket:

  • Légy udvarias - ne légy durva senkivel, és tisztelj másokat. Ha ideges vagy, esetleg nem értesz valamivel, valakivel egyet, udvarias formában közöld vagy ne mondd ki itt! Ne feledd, van egy másik vagy több személy a képernyő mögött, és hogy a szavaid hatással vannak az emberekre.
  • Ne trollkodj. Nagyra értékeljük és szívesen fogadjuk a kritikát, de azokat a megjegyzéseket, amelyek nem adnak értéket, vagy csak sértőek, kivétel nélkül töröljük.
  • Levélszemét, kéretlen tartalmak? Köszönjük nem kérünk belőle! 

Egy egyszerű mondatban fogalmazva, irányelveink a "Ne légy bunkó". Ha nem követed ezen irányelvek egyikét sem, moderátoraink nemcsak eltávolítják a megjegyzést, hanem el is tilthatunk a beszélgetésekben való részvételtől.

Ha olyan megjegyzést talál, amely sérti irányelveinket, kérjük, jelölje meg vagy jelölje meg spamként - moderátoraink nagyra értékelik segítségedet!

Jó és hasznos kommentelést!

2022.12.15. @wellnessabélflórádnak