3M a táplálkozási ismeretek dinamittriója

Vedd kezedbe az irányítás, önfejlesztő kurzusok

Előadás sorozataimon eddig közel 200-an vettek részt, és fejlesztették az egészséges táplálkozással, életmóddal kapcsolatos tudásukat.


3M mint a három testőr? Mondhatnánk ezt is hiszen a MIT-MIKOR-MIVEL pillérek, ugyan úgy védelmeznek majd az étrended átalakítása után, mint a muskétások a királynét a Dumas regényében! :) Ráadásul, 

Ilyen formában ma Magyarországon ez a kurzus egyedülálló!

Szeretném veletek megosztani a holland egyetemi továbbképzésen tanultakat, a bélflóra-egészség-táplálkozás összefüggésével kapcsolatban is! Gyere és vedd kezedbe az irányítást a testi - lelki állapotod felett!

Senki nem tud úgy tenni érted, mint te magadért...


Az utóbbi időszakban egyre többen ismerik fel, hogy a táplálkozási szokásaik összefüggésben állnak a testi és mentális állapotukkal.

Jelen kor embere, a világ számos részén szinte bármilyen fajta, féle élelmiszert be tud szerezni a boltok kínálatából. Jó ez nekünk? Jó irányba haladunk?

Valószínűleg a válaszomra sem kell várni, észrevettük, egyre több az olyan betegség, kórkép, amikről eddig még hírből sem hallottunk. Ezek gyakran létfontosságú szerveket is érintenek vagy az életminőségünkre vannak negatív hatással. Sokasodik azoknak a tanulmányoknak a száma, amelyek alátámasztják, a megváltozott táplálkozási szokásainkkal és alapanyagainkkal nem tud a szervezetünk lépést tartani, gyulladásokkal reagál rá. Számos eredmény arra is rámutatott, a vékonybél gyulladása kihatással van a bél idegrendszer működésére és ezáltal az agy idegrendszerére is, ami hormonegyensúly, idegrendszeri és mentális zavarokhoz vezethet pl depresszió.

Ezek az kutatási eredmények hétköznapi emberekhez ritkán jutnak el, vagy értelmezhetetlen számukra, nem tudják összefüggésében kezelni -nem is az ő feladatuk- a problémával, nemhogy megoldást találni rá. Ráadásul, rengeteg minden kering a neten, amikről nehéz eldönteni mi lenne az egyén számára a hasznos és mik azok, amik erősítik a problémát.

Ennek az önképző kurzusnak pontosan ez célja, hogy segítsen eligazodni az étrendek útvesztőiben és felhívja a figyelmet, továbbá megismertesse az összefüggéseket a különböző betegségekkel , folyamatokkal a szervezetben, amik a nem megfelelő étkezési szokások miatt alakulhatnak ki.


Kiknek ajánlott a részvétel:

 • Testsúly problémákkal küzdőknek
 • Emésztőrendszeri zavarokkal - puffadás, émelygés, hasmenés, székrekedés
 • Egyes autoimmun folyamtokkal - Hashimoto, PCOS, endometriózis, inzulinrezisztencia
 • Aki meg szeretne ismerkedni az egészséges táplálkozás alapjaival


A minél hatékonyabb együttműködés és információ átadás érdekében a résztvevők száma korlátozott maximum 8 fő.


Amikről szó lesz:

 1. Az egészséges táplálkozás alapjai, tápanyag, vitamin, ásványi anyag szükséglet
 2. Diéták, étrendek tévhitek, mítoszok
 3. Milyen betegségeket okozhat a megváltozott bélflóra  
 4. Emésztőrendszeri problémák és tüneteinek (SIBO, C.diff, fertőzés...)
 5. Hormonegyensúly zavarok (Hashimoto, Graves, pcos, inzulin rezisztencia...) és az étrend hatása az állapotra
 6. Böjt hatása a szervezetre. Kiknek, mikor, mennyi ideig?

Amit a kurzus még tartalmaz:

 1. 5 órás előadást, személyes részvétellel, a fent említett témákban, hogyan töltsd fel a tested energiával a táplálkozásodon keresztül
 2. Emésztőrendszer állapotát felmérő kérdőívet és annak eredményéről tájékoztatást
 3. 1x30 perc személyes konzultációt (nem tartalmaz személyre szóló tanácsadást)
 4. 14 napos étrendmintát
 5.  Recepteket tartalmazó letölthető E-bookot

+1 AJÁNDÉK, AMELYNEK ÉRTÉKE 350.000 Ft

3 hónapos hozzáférés a privát Tagok részére oldalamhoz, ahol értékes receptek, segédanyagok (aip étrendminta, bevásárlólista..) találhatók 


Olvashattad, minden információ, segédanyag a kezedben lesz ahhoz, hogy egy egészséges étrendet össze tudj állítani majd magadnak is, hosszú távon. Ez a lehetőség ebben a formában ma egyedülálló Magyarországon, ilyen szakmai háttértudással.

Kurzus díja: 139.000 Ft ebből a jelentkezéskor 20.000 Ft előleg kifizetésével válik a jelentkezés érvényessé.

Kezdés dátuma: 2020.08.08. 10-15 óráig

Helyszín: Székesfehérvár, Gyümölcs u. 12 (útvonalhoz térkép az oldal alján)


Jelentkezés

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. A jelentkezés 20.000 Ft előleg befizetésével válik teljessé a fennmaradó összeget legkésőbb a kurzus kezdése előtt 15 nappal kell kifizetni.

Jelentkezési határidő: 2020.07.13.


RÓLAM

Információkat, médiában megjelenéseket, referenciákat itt olvashatsz rólam:

Rólam  Referenciák