Tanácsadások

Rohanó világunkban egyre többen vesszük észre magunkon a helytelen táplálkozástól, külső hatásoktól, vegyszerektől, stressztől származó tünetek vagy betegségek megjelenését. Saját betegségeim okán kezdtem el én is a táplálkozás és a természetes gyógymódok irányában kutakodni, tanulni. A tiszta alapanyagokból, forrásokból vásárolt élelmiszereknek a személyre szabott étrendnek, életmódnak, gyógymódoknak a megismerése a mai kor emésztőrendszeri problémáival küzdő emberinek elengedhetetlen.

Neked miben segíthetek?

Az általam összeállított étrendi ajánlat és mennyiségek nem szoftveres sablon alapján készülnek, hanem mindenkinek személyre szabottan történik! Ezért az elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, megértésetek és türelmeteket köszönöm!


Válassz programot

Kattints a képre/szövegre a részletes információkért

Szeptember 17-től, 2 hetente keddenként, várlak benneteket szeretettel személyes konzultációra, tanácsadásra Székesfehérváron a Gyümölcs u. 12 szám alatt.

Kérlek benneteket, vegyétek figyelembe az általam írt tanácsadások, nem szoftverrel készülnek, mindenkinek 100 %-ban személyre szóló, egyedi útmutató, ajánlás készül. A jelentkezők nagy létszáma miatt a helyek száma limitált, ezért előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás itt is szükséges.

Az étrend és a tanácsadás nem minősül diagnózisnak és nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt!


Funkcionális laborelemzés szóban ismertetéssel:                                9.000 Ft

Funkcionális laborelemzés, írásban ismertetéssel:                              18.000 Ft

Plusz konzultáció személyesen vagy online, 60 perc:                           5.000 Ft 

Jelentkezni itt tudsz: Személyes konzultáció/tanácsadás


Táplálkozási és edző programom sikertörténetei

Csatlakozz a te sikertörténetedért