Személyes konzultáció


Két hetente keddenként, 17-20 óráig. Hol várlak? Székesfehérváron, Gyümölcs utca 12 szám alatt, lásd lent térkép.


Időtartalma: 45'           Ára: 10.000 Ft

A konzultáció tanácsadás tartalma, menete:

Amennyiben az első konzultáció után, valamelyik tanácsadás/étrendtervezés kiválasztásra kerül, úgy a konzultáció ára beleszámít a tanácsadás díjába. 

A találkozó árát, 2020 január 1-től kizárólag előre utalással lehet rendezni, helyszínen történő kifizetésre, számla kiállításra nincs mód.

 Jelentkezni időpont foglalással lehetséges, a lap alján található időpontfoglaló alkalmazáson keresztül.

- Konzultáció célja az állapot felmérése, amelyből megtudom a test összetételedet (speciális mérleggel), étkezési szokásaidat, életviteledet, esetleg fennálló allergiádat, intoleranciádat, hormonegyensúly állapotodat és ezeket a tüneteket összevetve a kiinduló okokat az emésztőrendszered irányából nézve. Ehhez szükséges egy fél évnél nem régebbi labor, allergia/intolerancia vizsgálat eredménye és/vagy nőgyógyászati vizsgálat, férfiak esetében úgyszintén labor, hormontükör, urológus szakvélemény vagy bármilyen az állapotod kivizsgálására célzott vizsgálati eredmény. Az általad elmondottak alapján realizáljuk  a célokat és ezek tudatában javaslom, milyen lehetőségeid vannak a célok eléréséhez, egészséged visszanyeréséhez, megfelelő étrend, életvitel kialakításához.

Jelentkezés lejjebb az űrlap kitöltésével és az időpont kiválasztásával az applikációban lehetséges.


A tanácsadásból és konzultációból kizártak köre: rákos megbetegedések, egyes emésztőrendszeri betegségek (Chron, ulcerosa..), cukorbetegek, vese- és májbetegek, szteroiddal, mesterséges hormonokkal kezeltek, bipolaritás esetén, továbbá a szélsőséges táplálkozási irányzatok követői.

  1. Nem vagyok orvos nem állítok fel diagnózis - Amiben segíteni tudok, az hogy célirányosan milyen orvoshoz, szakemberhez fordulj
  2. Nem javaslok terápiát-De segíthetek egy egészséges étrend kialakításában
  3. Nem írok terápiás étrendet - De segíthetek a bélflóra regeneráló étrend összeállásában
  4. Nem javaslok hormon terápiás gyógymódokat- De ajánlok természetes, gyógynövényből készült étrend kiegészítőket, hogy még jobb formában legyél

Jelentkezési űrlap

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Itt foglalj időpontot a piros zászlóra klikkelve! 

 2 hetente keddenként, 17-20 óráig!