Személyes konzultáció


2 hetente keddenként, várlak benneteket szeretettel személyes konzultációra, tanácsadásra Székesfehérváron a Gyümölcs u. 12 szám alatt, lásd lent a térképen.

Kérlek benneteket, vegyétek figyelembe az általam írt tanácsadások, nem szoftverrel készülnek, mindenkinek 100 %-ban személyre szóló, egyedi útmutató, ajánlás készül, ennek megírása időbe kerül. A jelentkezők nagy létszáma miatt a helyek száma limitált, ezért előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás itt is szükséges.


Időtartalma: 30'           Ára: 10.000 Ft

A konzultációra jelentkezés menete:

  1. A találkozó árát, kizárólag előre utalással/paypal fizetéssel lehet rendezni, helyszínen történő kifizetésre, számla kiállításra nincs mód.

  2. Jelentkezni a webáruházon keresztül lehet (piros gombra lejjebb kattintva), pontos adatok megadásával. Enélkül és a pénzügyi teljesítés nélkül az időpont foglalás érvénytelen! 

  3. A jelentkezés időpont foglalással együtt válik érvényessé (lent az Időpont foglalás zászlóra kattintva).

  4. Amennyiben az első konzultáció után, valamelyik tanácsadás/étrendtervezés kiválasztásra kerül, úgy a konzultáció ára beleszámít az étrendi tanácsadás díjába. 


- Konzultáció célja az állapot felmérése, amelyből megtudom a test összetételedet (speciális mérleggel), étkezési szokásaidat, életviteledet, esetleg fennálló allergiádat, intoleranciádat, hormonegyensúly állapotodat és ezeket a tüneteket összevetve a kiinduló okokat az emésztőrendszered irányából nézve. Ehhez szükséges egy fél évnél nem régebbi labor, allergia/intolerancia vizsgálat eredménye és/vagy nőgyógyászati vizsgálat, férfiak esetében úgyszintén labor, hormontükör, urológus szakvélemény vagy bármilyen az állapotod kivizsgálására célzott vizsgálati eredmény. Az általad elmondottak alapján realizáljuk  a célokat és ezek ismeretében javaslom, milyen lehetőségeid vannak a célok eléréséhez, egészséged visszanyeréséhez, megfelelő étrend, életvitel kialakításához.


Az időpont foglalás önmagában nem minősül jelentkezésnek, a webáruházban megrendelés és a pénzügyi teljesítés után tudjuk elfogadni! 

Ne felejts időpontot is foglalni, a zászlóra kattintva teheted meg!


A tanácsadásból és konzultációból kizártak köre: rákos megbetegedések, egyes emésztőrendszeri betegségek (Chron, ulcerosa..), cukorbetegek, vese- és májbetegek, szteroiddal, mesterséges hormonokkal kezeltek, bipolaritás esetén, továbbá a szélsőséges táplálkozási irányzatok követői.

  1. Nem vagyok orvos nem állítok fel diagnózis - Amiben segíteni tudok, az hogy célirányosan milyen orvoshoz, szakemberhez fordulj
  2. Nem javaslok terápiát-De segíthetek egy egészséges étrend kialakításában
  3. Nem írok terápiás étrendet - De segíthetek a bélflóra regeneráló étrend összeállásában
  4. Nem javaslok hormon terápiás gyógymódokat- De ajánlok természetes, gyógynövényből készült étrend kiegészítőket, hogy még jobb formában legyél