Speciális és regeneráló étrendek

Egészségmegőrzés, bélflóra regenerálás, hormonegyensúly és a szervezet hosszú távú egyensúlyának megtartása, javítása a célod, esetleg babát terveztek, akkor ebben a menüben a helyed :) Segíthetek neked emésztőrendszeri diszbiózis (SIBO, IBD, IBS), pcos, endometriózis, ösztrogén dominancia, hisztamin intolerancia, inzulin rezisztencia esetén.

Az általam összeállított étrendi ajánlat egy életre szól*, nem 4-8 vagy 12 hétre! Nem szoftveres sablon alapján készülnek, hanem mindenkinek 100 %-ban személyre szabottan írom meg! Ezért az elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, megértésetek és türelmeteket köszönöm!

A személyre szabott útmutatód ára: 49.900 Ft-tól - 89.900 Ft-ig*

* Az egészséges táplálkozási szokások, életmódról szóló étrendi ajánlás esetében. Regeneráló és sportcélú étrendek ettől eltérhetnek. Összetett problémák esetén az ár változik, egyéni ajánlat kerül elküldésre e-mailban. Emelt díjas szolgáltatások listáját, lejjebb olvashatod.


Amit az útmutató tartalmaz, jelentkezés menete

 1. 2x 45 perces személyes vagy online találkozó. Kérlek az első találkozóra válaszd ki valamelyik keddi szabad időpontot a lap alján található időpontfoglaló alkalmazás segítségével vagy választhatod az
 2. Online konzultációt (Skype, Viber, Messenger) emailbanelőre egyeztetett időpontban!
 3. Első beszélgetés, testösszetétel mérés, fittségi teszt, célok realizálása
 4. Részletes kérdőív és kiértékelése: emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk, anyagcsere és hormonális típus meghatározása

A fentiek alapján, személyre szabottan összeállított, 25-50 oldalt tartalmazó írásos dokumentáció, ami tartalmaz:

 1. Speciális, személyre szabott étkezési útmutatót (anyagcsere, testtípus, hormonális típus, kalória mennyiség/nap, makrók, allergének) összeállítása, kiegészítő táblázatok (GI, növényi fehérjék). Ez az életmódváltó étrended és leírásod, az egész további  életedben alkalmazható, útmutató a továbbiakhoz!
 2. Minta étrend, receptekkel
 3. Hozzáférést a Tagok részére oldalhoz, ahol további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek.
 4. Natúr készítmények ajánlása: vitaminok, ásványi anyagok ajánlása -bioboltokban, patikákban kaphatóak-.
 5. Vércsoportnak megfelelő ajánlásokat
 6. 12 hetes kontroll, kapcsolattartás

+1 a GARANCIA. A tanácsadási anyagod átadásával sem engedem el a kezedet! Itt vagyok/leszek kérdezhetsz,segítekMeddig használhatod az étrendet?

Amíg el nem éred a kitűzött célodat. Az étrendi ajánlás rész, több opciót is tartalmaz egy-egy étkezésre, így változatosan fogsz tudni étkezni. Továbbá a Tagok részére oldalon, találsz további recepteket, ötletek folyamatosan, amivel még változatosabbá teheted a menüdet. 6. hónap után érdemes egy újabb testösszetétel mérést készíteni, és amennyiben szükséges a napi kalóriamennyiséget/makrókat újra kalkulálni.

Milyen esetben kell felárat fizetni:

 • Időszakos böjt étrend készítésnél (intermittent fasting) 
 • Bélflóra regeneráló étrend
 • Hisztamin intolerancia étrend
 • Összetett ételallergia/érzékenység esetén
 • Hormonegyensúly zavarok esetében
 • Vegetáriánus étrend 
 • Edzésmódszer, edzéstípus ajánlás


Az étrendi javaslat és tanácsadás, nem minősül diagnózisnak és terápiának, továbbá nem helyettesíti a szakorvosi kezelést!

A tanácsadásból és konzultációból kizártak köre: rákos megbetegedések, egyes emésztőrendszeri betegségek (Chron, ulcerosa..), cukorbetegek, vese- és májbetegek, vegán étrendet követői, szteroiddal, mesterséges hormonokkal kezeltek, bipolaritás esetén, továbbá a szélsőséges táplálkozási irányzatok követői.

 1. Nem vagyok orvos nem állítok fel diagnózis - Amiben segíteni tudok, az hogy célirányosan milyen orvoshoz, szakemberhez fordulj
 2. Nem javaslok terápiát - De segíthetek egy egészséges étrend kialakításában
 3. Nem írok terápiás étrendet - De segíthetek a bélflóra regeneráló étrend összeállásában
 4. Nem javaslok hormon terápiás gyógymódokat - De ajánlok természetes, gyógynövényből készült étrend kiegészítőket, hogy még jobb formában legyél

Étrendi terv megrendelés