Speciális és regeneráló étrendek

Egészségmegőrzés, bélflóra regenerálás, a szervezet hosszú távú egyensúlyának megtartása, javítása a célod, esetleg babát terveztek, akkor ebben a menüben a helyed :)

45.900 Ft-tól- 85.900-ig

Összetett problémák esetén az ár változik.


 1. 2x 45 perces személyes vagy online találkozó. Kérlek az első találkozóra válaszd ki valamelyik keddi szabad időpontot a lap alján található időpontfoglaló alkalmazás segítségével vagy választhatod az
 2. Online konzultációt (Skype, Viber, Messenger) emailbanelőre egyeztetett időpontban!
 3. Első beszélgetés, testösszetétel mérés, fittségi teszt, célok realizálása
 4. Részletes kérdőív anyagcsere, hormonális típus meghatározására (online küldöm), kiértékelése
 5. A fentiek alapján, személyre szabott, 25-50 oldalt tartalmazó írásos dokumentáció, ami tartalmaz:
 6. Speciális, személyre szabott étkezési útmutatót (anyagcsere, testtípus, hormonális típus, kalória mennyiség/nap, makrók) összeállítása, kiegészítő táblázatok (GI, növényi fehérjék). Ez az életmódváltó étrended és leírásod, az egész további  életedben alkalmazható, útmutató a továbbiakhoz!
 7. Minta étrend, receptekkel
 8. Hozzáférést a Tagok részére oldalhoz, ahol további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek.
 9. Natúr készítmények ajánlása: vitaminok, ásványi anyagok ajánlása -bioboltokban, patikákban kaphatóak-.
 10. Vércsoportnak megfelelő ajánlásokat
 11. 12 hetes kontroll, kapcsolattartás

+1 a GARANCIA. A tanácsadási anyagod átadásával sem engedem el a kezedet! Itt vagyok/leszek kérdezhetsz,segítek!Meddig használhatod az étrendet?

Amíg el nem éred a kitűzött célodat. Az étrendi ajánlás rész, több opciót is tartalmaz egy-egy étkezésre, így változatosan fogsz tudni étkezni. Továbbá a Tagok részére oldalon, találsz további recepteket, ötletek folyamatosan, amivel még változatosabbá teheted a menüdet. 6. hónap után érdemes egy újabb testösszetétel mérést készíteni, és amennyiben szükséges a napi kalóriamennyiséget/makrókat újra kalkulálni.

Milyen esetben kell felárat fizetni:

 • Időszakos böjt étrend készítésnél (intermittent fasting)
 • Bélflóra regeneráló étrend
 • Hisztamin intolerancia étrend
 • Összetett ételallergia/érzékenység esetén
 • Hormonegyensúly zavarok esetében
 • Vegetáriánus étrend 
 • Edzésmódszer, edzéstípus ajánlás


Az étrendi javaslat és tanácsadás, nem minősül diagnózisnak és terápiának, továbbá nem helyettesíti a szakorvosi kezelést!

A tanácsadásból és konzultációból kizártak köre: rákos megbetegedések, egyes emésztőrendszeri betegségek (Chron, ulcerosa..), cukorbetegek, vese- és májbetegek, vegán étrendet követői, szteroiddal, mesterséges hormonokkal kezeltek, bipolaritás esetén, továbbá a szélsőséges táplálkozási irányzatok követői.

 1. Nem vagyok orvos nem állítok fel diagnózis - Amiben segíteni tudok, az hogy célirányosan milyen orvoshoz, szakemberhez fordulj
 2. Nem javaslok terápiát - De segíthetek egy egészséges étrend kialakításában
 3. Nem írok terápiás étrendet - De segíthetek a bélflóra regeneráló étrend összeállásában
 4. Nem javaslok hormon terápiás gyógymódokat - De ajánlok természetes, gyógynövényből készült étrend kiegészítőket, hogy még jobb formában legyél

Jelentkezek

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Foglalj kérlek időpontot itt: