Miért ajánlom a Skin Essence termékeket?

Szinte nincs olyan vendégem, aki ne kérne segítséget, milyen vitamin, ásványi anyag, táplálék kiegészítőt válasszon, vásároljon. Autoimmun beteg vendégeimnél és azoknál is akiknek fontos az egészség megőrzése, nekik a fent említettek mellett igényük volt arra, milyen kozmetikai készítmények használata javasolt a számukra. 

Eddig nem igazán ismertem olyan termék családot, amit szívesen és nyugodt szívvel ajánlhattam volna....

És egyszer csak a kérésre megjött a válasz/megoldás, amikor Szászi Aranka a Skin Essence Magyarország tulajdonosa megkeresett, már itthon is elérhető ez a kanadai termékcsalád. Nagyszerű, hogy most már olyan készítményeket is ajánlhatok számodra, amely a bőr mikrobiomját (flóráját) alkotó baktérium törzsekre is csodás hatással van.

Mit is jelenthet ez számodra?

  • Számtalan tanulmány rámutatott arra, hogy a bőr sérült flórája bőr problémákhoz vezet
  • Nem megfelelő vagy káros, szintetikus anyagokat tartalmazó termékek használatával szintén tönkreteszed a bőr mikrobiomját, ami nem csak külső elváltozásokat okozhat, de a szervezetben gyulladáskhoz, hormonegyensúly hiányokhoz vezethet.
  • Az bőrünknek megfelelő, organikus alapanyagokból készült termékekkel szó szerint magadra csalogatod azokat a baktériumokat, amik a leghasznosabbak az egészséges bőr számára
  • Ezzel el is éred az, miként lassítsd természetes módszerrel az öregedés folyamatát.

Nem ismered a bőrtípusodat? Nem tudod milyen termékeket válassz?

A Skin Essence-nél ebben is segítenek neked, teljesen díjmentesen. Vedd fel a kapcsolatot az info@skinessence.hu írt levéllel, és máris küldik számodra azt a közel 60 kérdésből álló tesztet, ami segít beazonosítani a bőrtípusodat. A kiértékelés mellé kapsz termékjavaslatot is, mik azok a készítmények, amik a legmegfelelőbbek lennének a számodra.

Kedvezményes vásárlásra jogosító kódod

A közös együttműködés örömére, a Skin Essence 5%-os kedvezmény biztosít számodra minden termékből és vásárláskor! 

Kattints a linkre: https://skinessence.hu/?wpam_id=7

Használd a kedvezményes vásárláshoz az alábbi kódot: zsolnaizita5

Még több információ a termékekről és a Skin Essence cégről

Rövid útmutató a tudatos bőrápolásról