SIBO-D, a gyógyulás benned van

Ismerd meg, hogyan tudod természetes úton javítani az állapotodat, és megakadályozni, hogy visszatérjen a SIBO

4 hetes program


A SIBO rendkívül frusztráló tud lenni.

Azokon a tüneteken túlmenően, amelyek nem hagynak alább és nap mint nap tapasztalsz, segíthetsz magadon, ha megérted....

• Mi a fenét jelentenek a légzéstesztek (idehaza is elérhető a hidrogén és a metán teszt is)

• Miben segíthet a széklet teszt

• Pontosan mely termékek segíthetnek a tüneteiden, és melyek ronthatnak rajta

• Milyen diéta bizonyult a LEGJOBB megközelítésnek a SIBO kezelésben

• Hogyan épül fel a SIBO/IBS protokoll

• Mi lehet a SIBO eredeti oka (fontos tudni, ha végleg le akarod győzni a SIBO-t)

• És még sok-sok más...

A 4 hetes program alatt megismerheted

Miért alakult ki a SIBO-d

Megismerheted, a SIBO-d kiváltó okát, ezzel megakadályozhatod, hogy visszatérjen. Megtudhatod, mit jelentenek a tüneteid, hogyan működik a szervezeted, hogyan tudsz azonnal enyhíteni a panaszaidon. Miként lehet azonosítani a lehetséges egyéb problémákat, és mit kell tenni ellenük. A Google azt mondja, hogy a SIBO egy visszatérő állapot... de ez nem minden esetben igaz. Ha megismered, és megcélzod a SIBO kiváltó okát, akkor ezt elkerülheted...

SIBO típusodat

Megtanulod, hogyan értelmezd a SIBO kilégzéses teszt eredményeit, így magadnak is kiderítheted SIBO-d van vagy sem, ha igen, akkor melyik. A helytelen értelmezés, majd a helytelen kezelés éveket vethet vissza. Megismerve, hogyan kell helyesen értelmezni a SIBO légzésteszt eredményeit, megbizonyosodni arról, hogy melyik kezelési terv lesz a legjobb számodra, amivel a hatékonyabban és gyorsabban lehetsz tünetmentes.

Hogyan javíthatsz rajta

Megismerkedsz a legújabb 2022 kutatási eredmények irányelveivel, többek között a panaszaidra javasolt szerekről és étrendek lehetőségeiről, hatékonyságaikról. Hogyan szabd személyre a SIBO gyógynövényes kezelési protokollt a Te konkrét tüneteidhez és állapotodhoz. Önállóan módosíthatsz a terven a javulás és a tünetek alapján.

Hozd újra egyensúlyba az egész testedet

Ha kizárólag a SIBO gyógyítására összpontosítunk, akkor nagy valószínűséggel visszatér. Ez a tanfolyam az EGÉSZ testeddel és emésztőrendszereddel foglalkozik, ebben azt gondolom különbözik más programoktól. Megismered, hogyan állíthatod helyre a mikrobiomodat (legyen az a dysbiosis vagy a LIBO), hogyan javíthatsz a bélnyálkahártyádon (áteresztő bél), hogyan optimalizálhatod a gyomorsavat, hajthatsz ki parazitákat, hogyan csökkentheted a candida fertőzést, miként javíthatsz a belek mozgékonyságán, és még sok mást is. Támogatjuk az emésztést befolyásoló egyéb szerveket pl. a mellékveséket, az idegrendszer, a májat... 

Újra ehess mindent - majdnem mindent :)

Nem élhetünk pár élelmiszerre lekorlátozva élethosszig. Ez a fajta stressz, kikészíti az embert a mindennapokban, ugye? Megismered, hogyan juthatsz tovább az ételtől való félelemen. Lépésről lépésre haladva az állapotodnak megfelelően, miket kell a megfelelő időben, megfelelő mennyiségben újra bevinned, hogy ne csak a tüneteket csökkentsd a kezelés alatt, hanem a bélflórádat is erősebbé és egészségesebbé tedd újra. Stresszkezelő, lazító gyakorlatokat, légzéstechnikát is megismersz, amiknek segítségével legyőzheted az ételtől való szorongást, hogyan edzd a tested, hogy kevésbé legyél stresszes. 
A puffadás nem szűnik?
Gáz, hasmenés és/vagy székrekedés?
Ételekre reakciók, amelyek nem okoztak problémát a SIBO előtt?
Rosszul érzed és fáradtnak magad a bélproblémáid miatt?

Mit tartalmaz a SIBO-D kurzus?

✔ 4 hetes programot, amely részletes útmutatás az adott típusú SIBO megértéséhez és javításához. Videókat, péntekenként töltjük fel a zárt csoportba, ez idő alatt a saját tempódban haladhatsz az anyaggal.

✔ Letölthető SIBO étrendi útmutatót a legújabb kutatási eredmények alapján összeállított (ajánlott, semleges, kerülendő ételek listája)

✔ Receptek

✔ Videós útmutatókat a SIBO/IBS tüneteinek otthon végezhető kiegészítő protokolljaihoz. Helyes székelés módja, gyakorlatok a puffadás enyhítésére...

✔ Előadásban használt PPT, letölthető PDF verziója

✔ Bónusz útmutatót a stressz, az ételintolerancia és az áteresztő bél leküzdéséhez - letölthető PDF

✔ Letölthető, az állapot javítását segítő gyógynövényeket, természetes prokinetikus (gyomormozgást segítő) szereket, SIBO típusnak megfelelő probiotikumokat, táplálékiegészítőket tartalmazó útmutatót -PDF


Szóbeszéd....előző kurzuson résztvevők írták

Sz. Szilvia
V. Éva
V. Judit
M. Mariann 

A SIBO-D kurzus felépítése

Első hét

Csatlakozás a zárt facebook csoporthoz- 2023.02.24-én.

 1. Bemutatkozás (nem kötelező)
 2. Bevezető videó, az alapok megismerése - pici biológia, anatómia ígérem nem lesz túl száraz :). Ahhoz, hogy tényleg javíthass az állapotodon és alkalmazd ezt vagy más protokollt, meg kell ismerned a tested működését, milyen változások állhatnak a tüneteid mögött. Nincs 1 szem csodatabletta, és amennyiben fiziológiás/működésben változás is bekövetkezett, akkor ezekkel is foglalkoznod kell, hogy elkerüld a kiújulást
 3. Mi az amit tudsz és esetleg mi az ami újdonság lesz a bélflóráddal kapcsolatban

Második hét

 1. Belevágunk, hogy megismerd, beazonosítsd az eredményeid alapján az állapotodat
 2. Mik lehetnek a lehetséges megoldások és hozzá a kiegészítők
 3. Esettanulmányokat hozok példaként
 4. Várom a kérdéseidet is, amikre szívesen válaszolok a csoportban (kérlek arra figyelj, ne egyéni terápiás javaslattal kapcsolatos legyen)

Harmadik és negyedik hét

 1. 3. héten kerül feltöltésre az utolsó videó a csoportba - 2023.03.17-én
 2. 4. héten találkozunk élő bejelentkezésben a zárt csoportban, ahol lehetőség nyílik a hallottakat, tanultakat átbeszélni - 2023.03.24-én
 3. A program zárása után kapod meg a letölthető segédanyagokat emailban

Kiknek ajánlott?

Neked mindenképp, ha az alábbiakat tapasztalod már egy ideje és nem találod a számodra megfelelő megoldást:

 1. Egy ideje csak kb. ugyan azon az 5 ételen alapul az étrended?
 2. Negatív lett a kilégzéses teszted hidrogénre és metánra is
 3. Rendszeres puffadást hasmenést tapasztal?
 4. Csináltad a FODMAP étrendet, de semmit nem javult az állapotod, sőt?
 5. Tele van a gyógyszeres szekrényed palackokkal a mik félig üresek?
 6. Sok mindent kipróbáltál már, ami nem működött?
 7. Folyamatosan vashiánnyal küzdesz?
 8. Eleged van abból, hogy az antibiotikumok és a kiegészítők nem hatnak? És készen állsz valamire, ami valóban működhet nálad is?
 9. Hallott már olyanról, mint az IBS (irritábilis bél szindróma) vagy a hozzá kapcsolódó állapotok, például a SIBO (Vékonybél bakteriális túlszaporodás) hidrogén-szulfid  (kénes típusú) domináns változata - és azon töprengsz, hogy vajon neked ez lehet-e a tüneteid mögött?

Kitől tanulhatsz?

Szia, Zsolnai Zita vagyok, Életmód és táplálkozási tanácsadó, regisztrált SIBO specialista és hamarosan vizsgázok, mint természetgyógyász fitoterapeuta. Emésztési panaszokkal, súlyproblémákkal küzdőknek segítek.

Miért pont nekik? Mert én is szenvedője voltam az emésztőrendszeri panaszoknak. Évekig szenvedtem és keringtem a konzervatív orvoslás útvesztőjében a diagnosztizált Hashimotommal és miómaságommal.

Ezért szeretném a tudásomat és tapasztalataimat felhasználni arra, hogy másoknak is segítsek legyőzni az egészségükben bekövetkezett negatív változásokat. Vissza kell állítani őket a teljes és boldog élethez, amit mindannyian megérdemlünk, ugye?

Biztos vagyok abban a tudásban, amit az elmúlt 5 évben kiváló szakemberektől tanulhattam, ezért garanciát vállalok a kurzusban szereplő információk minőségéért.

Ha bármilyen okból úgy találod, hogy ez a kurzus mégsem megfelelő a számodra, egyszerűen tudasd velem. Az első videó feltöltését követően 6 nap áll rendelkezésedre azaz, december 5-én éjfélig jelezd emailban (info@zsolnaizita.hu) nekem, nem kívánsz tovább részt venni. És 24 órán belül, boldogan visszatérítjük a vásárlás teljes összegét. Éppen ezért vedd azt fontolóra, hogy csak olyan résztvevőket várok, akik teljes mértékben elkötelezettek a gyulladásos bélbetegségek természetes módon javítását szolgáló lehetőségek elsajátítása mellett. A kurzuson elhangzottak nem helyettesíti a szakorvosi diagnózist és vizsgálatot! Célja kizárólag az egyéni lehetőségeken belüli, otthon is biztonságosan alkalmazható módszerek megismertetése. Az ismeretek gyakorlati alkalmazása és értelmezése a résztvevők felelőssége. Egyéni javallatokat nem tartalmaz a program.

Ha nem jelzel, a befizetett összeget nem áll módomban visszafizetni, illetve lemondás esetében nem járnak az előadásban használt ppt, a segédanyagokat tartalmazó pdf és videós anyagok sem!

Részvételhez

 • Kurzus kezdő napja: 2023.02.24. 12 óra (ekkor kerül feltöltésre az első videó a zárt facebook csoportba)
 • Záró dátuma: 2023.03.24. (ekkor kerül sor az élő bejelentkezésre, 19 órától kezdődően). A videók a zárást követően még 7 napig lesznek visszanézhetők. Ez idő alatt a saját tempódban haladhatsz az anyaggal.
 • Jelentkezési határidő 2023.02.17. 12 óráig
 • Megrendelés/jelentkezés gombra nyomással a webáruházban tudsz jelentkezni. Bankkártyával és banki átutalással tudsz fizetni, ekkor 3 munkanap áll rendelkezésedre, utána a helyedet átadjuk másnak.
 • Létszám: maximum 12 fő
 • Részvételi díj: 32.000Ft/fő 
 • Felnőttképző nyilvántartási engedélyszám: B/2021/000197 

Csatlakozz! Kattints a gombra!