Rólunk

Szeretném, ha tudnátok, ki is van a Kastan mögött, engedjetek meg egy rövid bemutatkozást.

Zsolnai Zita vagyok Hormonegyensúly táplálkozási tanácsadó és a lányommal Cserniga Viviennel, aki karrier tanácsadóként dolgozik, hoztuk létre ezt a ruházati kereskedést....Miért?

🌸 Nők vagyunk és szeretjük a szépet, minőséget

🌸 Nem vagyunk konfekció méretek és elegünk lett abból, hogy nem kapunk magunkra egy épkézláb ruhát 🙃

🌸Célunk egy olyan oldal létrehozása, ahol nem fecséreled el az idődet, hanem egy helyen megtalálod a számodra hasznos dolgokat, információkat. Legyen az egészség, szépség, karrier....Munka és a család mellett ez az energia megtakarítás - nem kell annyi időt töltened a neten kereséssel- úgy gondoljuk nagy kincs, ennyivel is több időd marad magadra és a szeretteidre.
Tehát az oldal még biztosan bővülni fog kínálatában. Klikkelj, nézd meg a kínálatot, vásárolj ha találsz valami szépet magadnak vagy olvass a blogomban az egészséggel, hormonegyensúllyal, táplálkozással kapcsolatos írásaimat.
Várjuk a visszajelzéseket, hogy minél jobbakká váljunk.
Fedezd fel a stílusod!

Köszönöm, hogy felkerested az oldalt! Egyenlőre teszteljük, miként működnek a beállított funkciók. Várjuk a visszajelzéseket a gördülékenyebb vásárlás érdekében.

Szállítással, fizetéssel, utalással kapcsolatos információkat megtalálod az oldal alján! Kérdéssel, kéréssel fordulj bizalommal hozzánk, elérhetőségeket a lap alján találsz vagy a Kapcsolati űrlap kitöltésével üzenhetsz nekünk.

Kastanfashion