Prevenciós egészség-bélegészség program

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk magunkért, megelőzve a hiányállapotok kialakulását. Kezdésnek ajánlok egy rövid tesztet, amivel fel tudod mérni magadat. A kvíz végén találod a kiértékelési útmutatót és az eredmény függvényében a további tennivalókra is találsz tájékoztatást. A tanácsadás, a teszt és a csomag nem tartalmaz diagnózist és terápiát, nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot és terápiát! Célja az egészség megőrzése és az esetleges tünetek alapján a mihamarabbi felismerés és a szakorvoshoz való eljutás, irányítás!


  1. Bél egészséget támogató javaslatok, az általános állapot javulásához, egyensúly fenntartásához szükséges útmutató leírás készítése kb. 60-100 oldalas dokumentum. Online letölthető pdf formátum.
  2. Széklet teszt átbeszélése (1 hónapnál nem régebbi) a lehetséges kiváltó okok felkutatása, szakorvos, dietetikus ajánlásával amennyiben szükséges
  3. Vitamin-, és ásványi anyag 'kisokos' - személyre szabottan
  4. Egyéb táplálékkiegészítő ajánlás - amennyiben szükséges
  5. 50 recept (reggeli, ebéd, vacsora)
  6. 30 napos étrendminta
  7. Letölthető táplálkozási napló
  8. 1 éves hozzáférés a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.
  9. Az étrend átadásakor 1x60 perc és további 3x30 perc online konzultáció havonta. Természetes ezen felül emailban tartjuk a kapcsolatot.
  10. 4 hónapos együttműködés

Ár: 140.000 Ft (bruttó ár) Szép kártyával is fizethető.