PROBIOGEN SPECIÁLIS PROBIOTIKUM-30 db kapszula

Nincs raktáron Előrendelhető

A Probiogen® az egyetlen probiotikum, amely áttörést jelentő Smart Spore Technology ™ technológiával készül.

Baktérium összetevői, kifejezetten az áteresztő bél szindrómában (Sibo, candida, clostridium difficile fertőzés) szenvedőknek nyújthat segítséget!

17 500 Ft

Termék leírás

Miben más, miben nyújthat többet, mint más probiotikumok?

 1. Speciális, idehaza még nem kapható törzseket tartalmaz, amelyek hatékony vesznek részt és az áteresztő bél szindróma kialakulásának megelőzésében vagy kezelésében azáltal, hogy védik és táplálják a bél nyálkahártyáját. Az áteresztő bélről ITT olvashat bővebben.
 2. A Probiogen® az egyetlen probiotikum, amely az áttörést jelentő Smart Spore Technology ™ technológiával készül - klinikailag bizonyítottan 100 -szor jobb, mint a vezető probiotikum márkák és probiotikus joghurtok!
 3. Nem minden esetben a magas baktérium vagy törzsek száma jelenti a legnagyobb hatékonyságot, eredményt! Nyolcmilliárd élő flóra 1 kapszulában CFU (Colony Forming Unit- Koloniaképző mértékegység baktériumoknál, gombaspóráknál), amely egyenértékű a piacvezető probiotikumokban található 100 milliárd CFU/kapszulával!
 4. A különbség, ami tapasztalhatóan hatásossá teszi az, hogy a Probiogen® probiotikumai élő törzsekkel érkeznek!
 5. Csak a Probiogen® biztosít mikrobiológusok által készített probiotikumokat, amelyek DNS-hitelesítettek, hogy garantálják termékeink hatékonyságát és biztonságát. A probiotikumok biztonsága és hatékonysága az első számú prioritásunk!
 6. Megbízhatóság és professzionalizmus: a legjobb orvosok, természetgyógyász orvosok és táplálkozási szakértők próbálták ki és ajánlották a Probiogen® -t a betegeiknek, és nagyszerű eredményeket tapasztaltak.
 7. Tapasztalja meg a Probiogen®  hatásait A Daily Digestive Balance a piacon a legmagasabb hatékonyságú spóra + élesztő probiotikumokat nyújtja az emésztés + immunrendszer maximális támogatása érdekében.
 8. Javítják az emésztési folyamatot
 9. Nem tartalmaz glutént, szóját, tejtermékeket, színezéket vagy GMO-t!
 10. Nincs szükség hűtésre!
 11. Antibiotikum kúra alatt is szedhető! Ügyeljen arra, hogy a probiotikum és a gyógyszer bevétele között teljen el 2-3 óra.

Kiszerelés: 30 db kapszula. Tárolása, száraz, hűvös helyen.

Javasolt adag: napi 1 kapszula, étkezés előtt bevéve.

Terhesség vagy szoptatás alatt is biztonságosan használható, de a termék használata előtt konzultáljon orvosával!

Összetétel: 

S. boulardii: Élesztő probiotikum, amelyet általában a bélfal védelmére, immunfunkciók támogatására, általános emésztési komfort és rendszeresség támogatására használnak, antitoxikus hatás.

Bacillus coagulans HC ™: Spóraképző probiotikum, amelyet klinikai kutatások vizsgáltok támasztják alá. Segíti a  kevesebb gázképződést, csökkenti a puffadást és kellemetlen érzést.

Bacillus clausii: Széles körben tanulmányozott spóraképző probiotikum, amely nagy hatékonysággal és kiváló tolerálhatósággal rendelkezik.  A B. clausii képes kolonizálódni (megtelepedni) a bélben antibiotikumok jelenlétében is. Támogatja az immunrendszer egészséges reakcióit.

Bacillus subtilis HU58 ™: Spóraképző probiotikum, amely képes azonosítani és csökkenteni a káros baktériumok számát az emésztőrendszerben. Ez a törzs ismert, hogy Nattokinázt termel, amelyet a szív egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt tanulmányoztak. Támogatja az egészséges immunitást is.

Beszerzés helye: EU

Gyártó: PROBIOGEN, LLC, 9160 E. Bahia Dr. Suite 200, Scottsdale AZ 85260.

Termék előrendelés

A terméket a teljes vételár 50%-os előre utalásával lehet megrendelni (szállítási költséget nem tartalmazza), amire 3 nap áll rendelkezésre az űrlap elküldését követően. A termék várható szállítási ideje 1-3 hét. Amennyiben a termék mégsem lenne elérhető, úgy az összeg visszautalásra kerül. A megrendelt termék lemondására nincs lehetőség, ha mégis eláll a vásárlástól a megrendelést követően, az előrendelésre kifizetett összeget nem vagyunk kötelesek visszatéríteni!