BIOCIDIN LSF 50 ML

  • Liposzómális szállítás a gyors szisztémás felszívódás és a szájüregben való biológiai hozzáférhetőség érdekében.
  • Segíti a széles spektrumú növényi hatóanyagok központi idegrendszerbe juttatását, ami az emésztőrendszeren kívüli táplálkozási támogatás kulcsfontosságú előnye.
  • Az összetevők intracelluláris felszívódását vizsgálták.
  • A legjobb hatás érdekében a hatóanyag molekulákat unilamelláris vezikulák veszik körbe, aminek optimális részecskemérete kevesebb, mint 100 nanométer. 
  • A biofilmek és a kiegyensúlyozatlan terep potenciális kezelésére fejlesztették ki.
  • A méregtelenítési utakat segítő növényi anyagokat tartalmaz.
  • A G.I. Detox™ és a Biocidin® egyidejű használatát ajánljuk.

Az ár a posta költséget tartalmazza.

Várható szállítási idő: 8-12 munkanap

37 950 Ft

Leírás


A Biocidin® egy hatékony, széles spektrumú növényi kombináció. A teljes körű jó közérzet a táplálkozás támogatására is használható, és kiválóan támogatja a téli időszakban a szervezet védekezőképességét.

A széles spektrumú Biocidin® kombinációnk liposzómás kiszerelését speciális táplálék kiegészítő támogatóként ajánljuk. Az egyetemi kutatások folytatódnak a Biocidin®-vel a biofilmbe burkolt fertőzések kezelésében, és egy Finnországban végzett előzetes tanulmány a Lyme biofilmek csökkenését mutatja.

Összefogtunk a Quicksilver Scientific és Dr. Chris Shade céggel, hogy képesek legyünk a Biocidin® hatóanyagának 'beburkolására', az általuk kifejlesztett fejlett Etheric Delivery™ segítségével, amely 100 nanométeres vagy annál kisebb részecskeméretet biztosít, amely optimális a terápiás felhasználáshoz. A Quicksilver Etheric Delivery™ foszfolipid kapszulázási rendszere az alapvető liposzómás technológiát kisebb, stabilabb, szorosan eloszló egyrétegű gömbökkel, úgynevezett unilamelláris vezikulákkal fejleszti tovább. Ezek a kisméretű vezikulák a szájüregbe jutva azonnal elkezdenek felszívódni, azonnali biológiai hozzáférhetőséget elérve.

Javasolt használat


Kezdje napi 1 pumpával, és fokozatosan növelje napi háromszorosára, vagy az egészségügyi szakember utasításai szerint. Lenyelés előtt 30 másodpercig tartsa a nyelve alatt. Vízzel összekeverhető. Legjobb éhgyomorra bevenni 10 perccel étkezés előtt. A maximális hatása érdekében, a felbontástól számított 60 napon belül javasolt felhasználni.

Figyelmeztetés: Ne használja terhesség alatt. Bármilyen étrend-kiegészítő használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha szoptat, ha valamilyen egészségügyi problémája van, vagy gyógyszert szed. Mellékhatások jelentkezése esetén hagyja abba a használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Hűvös, száraz helyen tárolja.

Összetevők


Szabadalmaztatott gyógynövénykeverék formula: Fekete áfonya kivonat, Noni kivonat, Máriatövis, Echinacea Purpurea kivonat, Echinacea Angustifolia, Goldenseal (kanadai aranygyökér), Shiitake kivonat, Fehér fűzfakéreg*, fokhagyma kivonat,  szőlőmag kivonat, Fekete dió* (héj és levél), Málna, Orvosi füstike kivonat, Tárnics, Teafaolaj*, Galbanum olaj, Levendula olaj, Oregano olaj

Egyéb összetevők: Víz, glicerin, etanol, E-vitamin (tokoferzolán és természetes kevert tokoferolok).

Diót tartalmaz, *-gal jelöltekre előfordulhatnak allergiás reakciók. Ez a termék tejtermék, glutén, szója, kukorica, állati eredetű termékek, mesterséges színezék vagy aroma nélkül készült.

Felelősség nyilatkozat:

  • Sajnos az európai jogszabályok keretein belül nem adhatjuk meg a fogyasztónak, hogy mire használhatók a termék. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zsolnaizita.hu email címen vagy kérdezze kezelőorvosát, terapeutáját.

A termék az Európai Unión belül kerül beszerzésre.