BIOCIDIN LIQUID 30 ML

  • A Biocidin® növényi anyagok szinergikus kombinációja. A növényi anyagok szisztémásan is alkalmazhatók. A készítmény folyékony, folyadékkal töltött kapszulában, liposzómás kiszerelésben, torokspray formájában, valamint Dentalcidin™ fogkrémben és szájápolási oldatban kapható.
  • Orvosok, képesített terapeuták általi támogatásaként ajánlott a használata.
  • Tartalmazza a méregtelenítési utakat segítő növényi anyagokat.

Az ár a posta költséget tartalmazza.

Várható szállítási idő: 8-12 munkanap

31 790 Ft

Javasolt használat


Kezdje 1 cseppel, és fokozatosan növelje napi 3-szor 5 cseppig, vagy az egészségügyi szakember utasításai szerint. Gyermekek napi 1 cseppet használhatnak 4.5 kg testtömegenként, 2 adagra elosztva.

Figyelmeztetés: Ne használja terhesség alatt. Bármilyen étrend-kiegészítő használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha szoptat, ha valamilyen egészségügyi problémája van, vagy gyógyszert szed. Mellékhatások jelentkezése esetén hagyja abba a használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Hűvös, száraz helyen tárolja.

Összetevők


Áfonya kivonat, Noni kivonat, Máriatövis kivonat, Echinacea Purpurea kivonat, Echinacea Angustifolia, Aranyvessző, Shiitake kivonat*, Fehér fűzfa kéreg*, Fokhagyma, Szőlőmag kivonat, Fekete dió (héj és levél)*, Málna, Fumitory kivonat, Encián, Teafa olaj*, Galbanum olaj, Levendula olaj, Oregano olaj.

Egyéb összetevők: Növényi glicerin, <5% alkohol (burgonyából készült)

Diót tartalmaz, *-gal jelöltekre előfordulhatnak allergiás reakciók. Ez a termék tejtermék, glutén, szója, kukorica, állati eredetű termékek, mesterséges színezék vagy aroma nélkül készült.

Felelősség nyilatkozat:

  • Sajnos az európai jogszabályok keretein belül nem adhatjuk meg a fogyasztónak, hogy mire használhatók a termék. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zsolnaizita.hu email címen vagy kérdezze kezelőorvosát, terapeutáját.

A termék az Európai Unión belül kerül beszerzésre.