BIOCIDIN KAPSZULA 90 DB

A Biocidin® egy erős, széles spektrumú gyógynövény kombináció.

Sajnos az európai jogszabályok keretein belül nem közölhetjük a fogyasztóval, hogy kik számára használhatók a Biocidin termékek. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zsolnaizita.hu emali címen.

Az ár a posta költséget tartalmazza.

Várható szállítási idő: 8-12 munkanap

31 790 Ft

Javasolt használat


Vegyen be 1 kapszulát naponta, és fokozatosan növelje napi 3x1 kapszulára, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Igény szerint éhgyomorra vagy kis étkezés közben is bevehető.

Figyelmeztetés: Ne használja terhesség alatt. Bármilyen kiegészítő használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha szoptat, egészségügyi problémája van vagy gyógyszert szed. Hagyja abba a használatát, ha mellékhatások lépnek fel. Tartsa távol gyermekektől.

Száraz hűvös helyen tárolandó.

Összetevők


Áfonya kivonat, Noni kivonat, Máriatövis kivonat, Echinacea Purpurea kivonat, Echinacea Angustifolia, Aranyvessző, Shiitake kivonat*, Fehér fűzfa kéreg*, Fokhagyma, Szőlőmag kivonat, Fekete dió (héj és levél)*, Málna, Fumitory kivonat, Encián, Teafa olaj*, Galbanum olaj, Levendula olaj, Oregano olaj.

Egyéb összetevők: Növényi glicerin, <5% alkohol (burgonyából készült)

Diót tartalmaz, *-gal jelöltekre előfordulhatnak allergiás reakciók. Ez a termék tejtermék, glutén, szója, kukorica, állati eredetű termékek, mesterséges színezék vagy aroma nélkül készült.

Felelősség nyilatkozat:

  • Sajnos az európai jogszabályok keretein belül nem adhatjuk meg a fogyasztónak, hogy mire használhatók a termék. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zsolnaizita.hu email címen vagy kérdezze kezelőorvosát, terapeutáját.

A termék az Európai Unión belül kerül beszerzésre.