Bio-Kult 120 db kapszula, étrend kiegészítő

Új termék

Javasolt antibiotikum kezelés vagy gyomor-bél rendszeri fertőzés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén. Az élő baktériumflóra 14-féle törzsét tartalmazza, melyek sav védettek és így igazoltan ellenállnak a gyomorsavnak.

Várható szállítási idő: 4 -7 munkanap

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer 

Egészségpénztári kártyára elszámolható

Adagolás:

Szokásos napi adagja felnőttek számára 2 kapszula, étkezéskor.

Antibiotikum kezelés esetén a napi adag 2 x 2 kapszula az antibiotikum szedésétől eltérő időpontban. A készítmény szedése az antibiotikus kezelést követően további két hétig javasolt.

Terhesség alatt is lehet a Bio-Kult készítményt alkalmazni, de a szedés megkezdése előtt kérdezze meg orvosát!

4-12 év közöttiek számára az ajánlott mennyiség a felnőtt adag fele.

Élőflóra mennyisége 1 x 1012CFU* 2 x 109CFU* 4 x 109CFU* 4 x 109CFU*

*CFU: élő baktériumok mennyisége

A kapszula növényi alapanyagból készül

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (hidroxi-propil-metil cellulóz),Lactobacillus paracaseiPXN 37,Lactobacillus plantarumPXN 47,Lactobacillus rhamnosusPXN 54,Bacillus subtilisPXN 21,Bifidobacterium bifidumPXN 23,Bifidobacterium brevePXN 25,Bifidobacterium longumPXN 30,Lactobacillus acidophilusPXN 35,Lactococcus lactis ssp. lactisPXN 63,Streptococcus thermophilusPXN 66,Bifidobacterium infantisPXN 27,Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricusPXN 39,Lactobacillus helveticusPXN 45,Lactobacillus salvariusPXN 57.

Nyomokban szóját és tejet tartal­mazhat.

Fontos figyelmeztetés:

Kizárólagos táplálkozásra nem alkalmas, a kiegyensúlyozott táplálkozást nem helyettesítheti. A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Terhes nők, gyermekek vagy immunológiai kezelés alatt álló betegek esetén a készítmény szedése előtt kérje ki az orvosa tanácsát.

A Bio-Kult kapszulát ki lehet nyitni és legfeljebb 37°C-os ételbe / italba keverve adagolni gyermek részére vagy nyelési nehézség esetén.

Tartósítószer-, színezék- és aromamentes. Gluténmentes termék.

Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett hónap végéig - (hónap, év)

Nettó tömeg: 25,2 g 

12.190 Ft 12.990 Ft