A KÖNYV

Mivel etesd a bélflórádat ebook

Jó lenne koplalás nélkül fogyni vagy bélflórát regenerálni...és, ha kérhetem emellett legyenek az ételek ínycsiklandóan finomak, és khm..khm...ne kelljen konyhatündérnek sem lenni hozzá.

Igen, ismerem a nőtársaim kívánságait és ezeket figyelembe véve állítottam össze a könyvet. Mindezek mellett további hasznos kiegészítő információkat is tartalmaz, amik megkönnyítik neked a napi/heti menü terved összeállítását:

  1. Minden étel a megfelelő arányban tartalmazza a napszaknak is megfelelően a fehérjét, zsír, szénhidrátot, rostokat
  2. Minden receptnél feltüntetve, a regenerálás mely szakaszában alkalmazható, és tartalmaz-e allergént
  3. Minden recept mellett megtalálod az 1 adagra vonatkozó kalória és tápanyag (fehérje, szénhidrát, zsír) tartalmakat.
  4. 5:2 időszakos böjthöz alkalmazható  receptek

Ebben az ebook-ban a szerző, Zsolnai Zita okleveles bélflóra regenerálás tanácsadó, olyan recepteket válogatott össze, amelyek a vendégei körében is nagy sikereket arattak és kiváló eredmények születtek bizonyos emésztőrendszeri zavarokban és állapotokban.

A receptek válogatásánál próbáltam arra is figyelni, nincs két egyforma ízléssel rendelkező ember, valaki ki nem állhatja a halat vagy éppen a zabot. A visszajelzések azt mutatják sikerült ez a törekvésem...

Ez is érdekelhet: Mivel etesd a bélflórádat szakácskönyv + 5:2 időszakos böjthöz 12 oldalas útmutató

A fogyáson és a kívánt testsúly hosszútávon megtartásán kívül sok mindent profitálhatsz az időszakos böjttel. Javítva a biológiai funkciókon, természetes módon javítasz a sejtregeneráción, ezzel pedig egy egészségesebb, minőségibb és ezáltal hosszabb életet élhetsz. Nincs önsanyargatás, unalmas fogyókúrás receptek, helyette változatosan, nagyobb ráfordítás nélkül, sőt olcsóbban étkezhetsz mint eddig, ha gondoskodsz magadról, ezzel jelentős összeget takaríthatsz meg magadnak! A kezdeti nehézségek (át kell állni a szervezetednek egy másik üzemmódba) után amikor a tested már alkalmazkodott, semmilyen szinten nem szabad éhezned vagy kínzó éhségérzeted érezned. 

A 12 oldalas kiadványban válaszokat kapsz az alábbi kérdéseidre: Bevezető az étrendbe

✔ Zsírvesztés kontra súlyvesztés

✔ Ilyen egyszerű
✔ Mindenkinek jó ez az étrend?
✔ Tévhitek? Oszlassuk el!
✔ A 3M! Mit, Mikor, Mivel?
✔ Időzítés...Mikor egyek?
✔ + 1 hetes mintaétrend, amely a Mivel etesd a bélflórádat szakácskönyv (Ebook) szakácskönyvhöz illeszkedik.

A kiadvány önmagában is megrendelhető ide kattintva: 5:2 időszakos böjt útmutató e-könyv