Rohanó világunkban egyre többen vesszük észre magunkon a helytelen táplálkozástól, külső hatásoktól, vegyszerektől, stressztől származó tünetek vagy betegségek megjelenését. Saját betegségeim okán kezdtem el én is a táplálkozás és a természetes gyógymódok irányában kutakodni, tanulni. A tiszta alapanyagokból, forrásokból vásárolt élelmiszereknek a személyre szabott étrendnek, életmódnak, gyógymódoknak a megismerése a mai kor emésztőrendszeri problémáival küzdő emberinek elengedhetetlen.


  • Személyre szabott étrendet szeretnél, legyen az regeneráló vagy sport célú, akkor előtte szükségünk van egy beszélgetésre. Válaszd kérlek a Személyes konzultáció/tanácsadás amennyiben Székesfehérváron vagy közelében élsz. Távolabb, akkor az Online konzultáció lehetőséget. Ezek árai beleszámítanak az étrendébe majd.
  • Amennyiben már megbeszéltük, számodra melyik étrend felel meg, akkor kérlek az emailban szereplő opcióra kattints rá vagy válaszd itt ki alul.

Mielőtt tovább görgetnél a tanácsadásokhoz, étrendekhez, két szuper ajánlatom is van a számodra, ha szeretné belevágni az időben korlátozott étkezésbe! Kattints a részletekért!


Konzultációk
Személyre szabott étrendekAz étrend és a tanácsadás nem minősül diagnózisnak és nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt!


Táplálkozási és edző programom sikertörténetei

Csatlakozz a te sikertörténetedért


Ezzel a két kalkulátorral is szeretnék segíteni abban, hogy kialakítsd a neked legmegfelelőbb testsúly, diétát és életmódot. 

Az eredmények nem minősülnek pontos és személyre szabott eredménynek! Az értékek tájékoztató jellegűek, egyéni igényeket, paramétereket nem vesz figyelembe! 

Alapanyagcsere kalkulátor és használata.

1. Válassz nemet

2. Életkor

3. Magasságot

4. Testsúlyt

RMR Calculator - Resting Metabolic Rate

Ideális testsúly kalkulátor és használata

1. lépés: Írd be a magasságod (Height) ne felejts el mértékegységet választani

2. lépés: Válaszd ki a nemed (Sex, Female=Nő, Male=Férfi)

3. Megkapod a minimum és a maximum testsúlyt, továbbá néhányat az általában használt mérés típusokból.

Ideal Weight Calculator