Életmódváltó étrend

Jó helyen jársz, ha szeretnél egészségesen, változatosan étkezni és akkor is, ha éppen a fogyás vagy a hízás (hű, most irigylünk:) ) a célod.  


  1. 1X45 perces személyes vagy online találkozó és 1x45 perc online
  2. Részletes kérdőív és kiértékelése: emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk, anyagcsere és hormonális típus meghatározása
  3. A fentiek alapján,személyre szabottan összeállított, 25-35 oldalt tartalmazó írásos dokumentáció, amely tartalmazza a személyre szabott étkezési útmutatót (anyagcsere, testtípus, hormonális típus, kalória mennyiség/nap, makrók, allergének), kiegészítő táblázatok (Glikémiás index, táplálkozási napló). Ez az életmódváltó étrended és leírásod, egész további életedben alkalmazható, útmutató a továbbiakhoz! Online letölthető pdf formátum.
  4. Minta étrend.
  5. 8-10 féle étel recept, étkezésenként (reggeli, ebéd vacsora, snack). Ételintoleranciák, allergia figyelembevételével.
  6. Hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt  további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.
  7. Natúr készítmények ajánlása: vitaminok, ásványi anyagok ajánlása -bio boltokban, patikákban kaphatóak -.
  8. Vércsoportnak megfelelő ajánlásokat
  9. 8 hetes kontroll, kapcsolattartás

Ár: 49.900 Ft (bruttó ár)