Edzés programok


2020 tartogatott számunkra meglepetést és ez változásokat hozott a szokásainkba is. Nem csak neked, de nekem is.

Nagyon örülök, hogy jó páran velem tartottak az online edzéseken, ahol szuper hangulatban teltek az edzések, és ezen felbuzdulva döntöttem úgy, hogy újra elkezdek csoportos órákat is tartani. Egyelőre a szabad levegőn. 

A foglalkozások kis csoportban zajlanak, maximum létszám 10 fő.

Két óraforma közül tudsz választani:

  1. Dinamikus Gerinctorna, hétfőnként 17.30-tól. Erre a mozgástípusra várom azokat, akiknek kisebb mozgásszervi problémáik vannak (egyoldalú munkavégzés, ülőmunka..) , vagy céljuk a megelőzés, helyes testtartás kialakítása, mozgékonyság, törzs izmainak-vázizomzatnak a fejlesztése az alakformálás mellett. Egyes hormonegyensúly zavarokban szenvedők szintén csatlakozhatnak ehhez az óratípushoz (pl. Hashimoto, ösztrogén dominancia, pcos..) Időtartalma 60 perc.
  2. Boost Your Body Energy - csütörtökönként 17.30-tól. A BYBE saját testsúlyos vagy minimális eszközhasználatot igénybe vevő funkcionális óra. Itt minden területet, izomcsoportot megdolgoztatunk az állóképesség fejlesztése mellett, ha feszes, szép izmokat szeretnél, egy klassz csapatban, itt a helyed! Időtartalma 60 perc

Az edzéseken való részvételhez időpont foglalás, jegyvásárlás szükséges, a helyszínen nincs lehetőség napijegy váltására illetve számla kiállítására.

Ahol a buli zajlik majd: Székesfehérvár, Rácbánya, Krasznai köz

Jegyet itt tudsz vásárolni, a kiválasztott óra típusra:

Időpontot itt foglalhatsz:Elérhetőségek

+3670-626-8889

info@zsolnaizita.hu