Blogom

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Zsolnai Zita (szerző, szellemi tulajdonos) előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie - többek között - a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos."

Blog
 


Endometriózis

2019.01.15

Ez az állapot 10 nőből 1 egyet érint, a földünk hölgy lakosait nézve ez közel 177 millió nőt jelent.

Mert a kérdést feltevő félben, már van tudatosság, érdeklődés, nem csak belevág valamibe, hanem tájékozódik, ott már van tudatosság, igény önmagammal szemben a jobbra. Na ezért is... :)

PCOS

2018.12.03

A probléma az, hogy a nők gyakran nem is gondolnak arra, hogy PCOS-ban (policisztás ovárium szindróma) szenvednek vagy másnak tudják be az állapotukat, tüneteiket, pl. a stressznek, táplálkozási szokásaiknak. A legtöbb nőt zavarja és frusztrálja a gondolat, hogy PCOS-ban szenvednek vagy az, hogy azok lehetnek.

A nőiesség egyik éke az egészséges és szép haj kezdetektől fogva, a férfiak többsége pedig egyenesen drámát rendezne kopaszodó fejük körül.

Napjainkban a rohanó életmód, a rendszertelen táplálkozás a rendszeres mozgás hiánya miatt nem nehéz felszedni felesleges kilókat. Sok embert érint ez a probléma, ami a legkülönfélébb -sokszor szélsőséges az egészségre káros hatású- diéták elterjedését eredményezi. Ez egy óriási üzlet a fogyókúrás "csodaszerek" mellett, ahelyett, hogy megismernénk...

Információ kérés, jelentkezés tanácsadásra 

+36-70-626-8889

info@zsolnaizita.hu

Zsolnai Zita