Blogom

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Zsolnai Zita (szerző, szellemi tulajdonos) előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie - többek között - a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos."

Blog
 

Semmivel sem nehezebb kovásszal készíteni pogácsát. Egy valamire kell figyelnünk vagy inkább kitapasztalnunk mennyire erős már az anyakovászunk. Ha erős (már az elkészítésétől eltelt akár több hét is) akkor kevesebb kovász is elegendő. Általában az élesztőt kovásszal 10 %-tól, 40 %-ig lehet helyettesíteni. Ebben a receptben, erős és érett kovászt...

Táplálkozási tanácsadóként, de edzőként is gyakran találkozok olyanokkal, akik ebben szenvednek. Kérdezhetitek: azt még megértitek, hogy táplálkozással kapcsolatban kérek ilyen irányú laboreredményt, de edzőként mi közöm van ehhez?

A nehéz fém mérgezés tulajdonképpen a különféle nehézfémek felhalmozódása a szervezetben. Környezeti és az ipari szennyezés hatásainak ki van téve a szervezet nap mint nap, továbbá az ételeink amit megeszünk, a víz amit iszunk és amiben fürdünk, a levegő amit belélegzünk szintén tartalmaz ilyen anyagokat.

Gondoltam azokra is, akiknek még gondozásra szorul a bélflórájuk és még nem vezethetik vissza a gluténtartalmú gabonaféléket. Ezzel a módszerrel, két legyet ütsz egy csapásra :D, hiszen fermentált, tehát jó baktériumokkal teli, könnyebben emészthető ételt készítesz, viszont glutén és tej sincs benne. De, ha ráadásul még a tojásra is érzékeny vagy,...

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Iratkozz fel hírlevélre!