Blogom

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Zsolnai Zita (szerző, szellemi tulajdonos) előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie - többek között - a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos."

Blog
 


Pár napja mini szavazást indítottam az Insta oldalamon, hogy szeretnétek-e egy tényleg finom, ízében a hagyományosan készült társaitól, semmiben sem különböző fasírozott receptet. Ráadásul ez a vagdalt, a diétás, alakbarát étrendben is tökéletesen megállja a helyét amellett, hogy egészséges verzió!

Az Irritábilis Bél Szindróma (IBS) egy elég gyakori rendellenesség, a lakosság jó nagy részét érinti, melyet visszatérő hasi fájdalom vagy diszkomfort érzet kísér, kombinálva zavaró/kellemetlen bélmozgásokkal. Roppant kínosak ezek a tünetek, főleg a közösségben, munkahelyen eltöltött időszak alatt. Ezeknek a kellemetlen tüneteknek...

Az írásaim, általában a hozzám fordulók kérdései, kérései alapján születnek, tehát az élet hozza elém. Ebben az esetben is, mivel egyre gyakoribbak az 'ismeretlen' eredetű allergiás tünetek, ráadásul negatív tesztek születnek allergiára/intoleranciára, de a tünetek jelen vannak/lesznek.

A hormonális fogamzásgátlók egyedülállóak a vényköteles gyógyszerek között, mivel nem kezelnek patológiás állapotot, és nem törekednek a testrendszer vagy szerv normál működésének javítására, hanem inkább a testrendszer - a reproduktív rendszer - normál működésének rontására szolgálnak. A mechanizmus, amellyel a HC-k kifejtik hatásukat, a szexuális...

Úgy érzed mindent jól csinálsz van egy tényleg jó étrended, edzel is heti rendszerességgel és mégsem tudsz fogyni! Bosszantó, makacs zsírpárnák (itt most nem az egészséges bőrredőről beszélek) a pocakon és a combokon, sokszor hallom ezt a hozzám fordulóktól és kérdezik: -Miért?.

Információ kérés, jelentkezés tanácsadásra 

+36-70-626-8889

info@zsolnaizita.hu

Zsolnai Zita