Blogom

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Zsolnai Zita (szerző, szellemi tulajdonos) előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie - többek között - a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos."

Blog
 

A párod/férjed ha szereti a marhahúst, akkor most mind a 10 ujját meg fogja nyalni ezután az étel után, és még csak nem is sejti majd, hogy egy egészséges, bélflóra regeneráló ételt evett! :) Ne bonyolítsuk túl az egészséges konyhába tartozó ételeket és menüket. Nem erről szól, inkább arról, minél minőségibb alapanyagok (ezekből jóval kevesebb...

Friss üde színek a tányéron. Az emésztő enzimek már a látvány és a illatok érzékelésének hatására beindulnak. Ez egy lényeges effektus, amikor az emésztéssel gondok vannak, főleg ha az étkezések után olyan tünetek jelentkeznek mint a puffadás, gyomorégés. Kényeztessük a szervezetünket azzal, hogy gusztusosan tálalt ételt fogyasztunk és...

Az élelmi rostok azok, amiket a bélflóránk imád és igazán hálás lesz neked, ha legalább heti 3 alkalommal a zöldségek és gabonafélék mellett ezeknek a fogyasztását is beiktatod. A chia mag felhasználása elég széleskörű, a belőle készült pudig variációk tárháza pedig kimeríthetetlen Gyerek vagy felnőtt odavan érte az esetek többségében.

Nem sikerül fogynod vagy a kezdeti siker után stagnál a súlyod, esetleg már elkezdtél vissza is hízni? Hormonegyensúly hiányban szenvedsz (pcos, endometriózis, mióma..), pajzsmirigy vagy emésztőrendszert érintő betegséged van? Akkor neked nem lesz a barátod a virsli, de más feldolgozott húsipari termék sem! Ez a témája ennek a videónak.

Semmivel sem nehezebb kovásszal készíteni pogácsát. Egy valamire kell figyelnünk vagy inkább kitapasztalnunk mennyire erős már az anyakovászunk. Ha erős (már az elkészítésétől eltelt akár több hét is) akkor kevesebb kovász is elegendő. Általában az élesztőt kovásszal 10 %-tól, 40 %-ig lehet helyettesíteni. Ebben a receptben, erős és érett kovászt...

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Iratkozz fel hírlevélre!