Bélflóra és hormonegyensúly támogató étrend

Miért betegítenek meg a beleid?

Manapság sokaknak vannak emésztési problémái, az emésztőrendszeri/emésztési panaszok, a mindennapok részévé vált. Puffadás, hasfájás, hasmenés vagy éppen szorulás, vastagbélgyulladás, hajhullás? Kiütések, migrén/fejfájás, gyakori légúti betegségek, izom és Ízületi fájdalmak, autoimmun betegségek, allergia, túlsúly? 

Hosszú a lista és még nincs vége...

Ha megértjük a betegségek, tünetek eredetét és azt, ahogyan a test egy egész, integrált ökoszisztémaként működik, nem okoz gondot elfogadni a tényt, hogy a test egy területén megjelenő tüneteket, egy teljesen más rendszerben fellépő egyensúlyhiány okozza. Minden összefügg.

A bélproblémák a bélrendszeren túlmutató betegségeket okoznak. Ezt a tényt már számos kutatási eredmény szerte a nagyvilágból már igazolja. Valójában minden nap több összefüggést fedeznek fel a krónikus betegségek és a bélbaktériumok között. Ezek a bélbaktériumok, amik a bélflórádat alkotják, azzal szaporodnak, amivel etetik őket.

Ha teljes értékű, friss, minőségi eledelt kapnak, akkor a jó baktériumok lesznek a mérvadók. Ha szemét, rossz minőségű gyors kajákkal eteted őket, akkor a rosszalkodásra hajlamosak fognak megnövekedni. És ezek a patogén baktériumok fognak olyan toxinokat termelni, amely a gyulladásokat, funkció zavarokat fognak kiváltani a szervezetben.


Szeretnéd újra megtalálni a kulcsot az állapotod javulásához vagy megtartani továbbra is a belső bakteriális egyensúlyt? Ekkor neked ajánlott ez a csomag!  


Csomag tartalmazza:

 • 1x60 perces állapotfelmérő konzultáció, ahol átbeszéljük az aktuális állapotot, megpróbáljuk felderíteni a gyökérokokat, és ezek, illetve széklet teszt, laboreredmények alapján összeállítom az útmutató kiskönyvedet.
 • 1x 45 perc az étrend átadáskor és további 1x20 perc online konzultáció.
 • 3 db részletes kérdőív és kiértékelése: 

 1. Emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk 
 2. Emésztőrendszeri problémák gyökérokait felderítő
 3. Anyagcsere és hormonális típus meghatározása
 • A fentiek és ha rendelkezésre áll, széklet és labor eredmények alapján személyre szabottan összeállított, 40-50 oldalt tartalmazó írásos dokumentáció, ami tartalmaz:
 1. Speciális, személyre szabott étkezési útmutatót az állapotnak megfelelő ajánlásokkal, étel allergiák, intoleranciák figyelembe vételével. Továbbá tartalmazza az ajánlott kalória mennyiség/nap, makrók meghatározását, az allergének listáját, kiegészítő táblázatokat. Ez az életmódváltó étrended és leírásod, az egész további életedben alkalmazható, útmutató a továbbiakhoz! Online letölthető pdf formátum.
 2. 2 hetes mintaétrend
 3. 40 féle recept (reggeli, ebéd, vacsora) és ajánlás a közti étkezésekhez
 4. Táplálkozási napló
 5. 1 éves hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.
 6. Az állapotnak megfelelő natúr készítmények ajánlása: vitaminok, ásványi anyagok (bio-boltokban, patikákban kaphatók)
 7. Vércsoportnak megfelelő ajánlásokat
 8. 12 hetes kontroll, kapcsolattartás

Ár: 89.900 Ft (bruttó ár) Szép kártyával is fizethető.