Általános egyensúlyt támogató program

Ha nem jól táplálkozunk betegek lehetünk?

Manapság sokaknak vannak emésztési problémái, az emésztőrendszeri/emésztési panaszok, a mindennapok részévé vált. Puffadás, hasfájás, hasmenés vagy éppen szorulás, vastagbélgyulladás, hajhullás? Kiütések, migrén/fejfájás, gyakori légúti betegségek, izom és Ízületi fájdalmak, autoimmun betegségek, allergia, túlsúly? Ezeknek a kialakulásának kockázata az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással nagy mértékben lecsökkenthető. (1)

Hosszú a lista és még nincs vége...

Ha megértjük a betegségek, tünetek eredetét és azt, ahogyan a test egy egész, integrált ökoszisztémaként működik, nem okoz gondot elfogadni a tényt, hogy a test egy területén megjelenő tüneteket, egy teljesen más rendszerben fellépő egyensúlyhiány okozza. Minden összefügg.

A bélproblémák a bélrendszeren túlmutató betegségeket okoznak. Ezt a tényt már számos kutatási eredmény szerte a nagyvilágból már igazolja. Valójában minden nap több összefüggést fedeznek fel a krónikus betegségek és a bélbaktériumok között. Ezek a bélbaktériumok, amik a bélflórádat alkotják, azzal szaporodnak, amivel etetik őket.

Ha teljes értékű, friss, minőségi eledelt kapnak, akkor a jó baktériumok lesznek a mérvadók. Ha szemét, rossz minőségű gyors kajákkal eteted őket, akkor a rosszalkodásra hajlamosak fognak megnövekedni. És ezek a patogén baktériumok fognak olyan toxinokat termelni, amely a gyulladásokat, funkció zavarokat fognak kiváltani a szervezetben.


Szeretnéd megtalálni a kulcsot hogyan tarthatod meg a szervezeted egyensúlyát? Ekkor neked ajánlott ez a csomag!  A tanácsadás, a teszt és a csomag nem tartalmaz diagnózist és terápiát, nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot és terápiát! Célja az egészség megőrzése és az esetleges tünetek alapján a mihamarabbi felismerés és a szakorvoshoz való eljutás, irányítás!


Csomag tartalmazza:

 • 1x60 perces állapotfelmérő konzultáció, ahol átbeszéljük az aktuális állapotot, és az elmondottak alapján közösen összeállítjuk az útmutató kiskönyvedet.
 • 1x 45 perc az étrend átadáskor és további 1x20 perc online konzultáció.
 • 3 db részletes kérdőív és kiértékelésre kerül, amiknek rendkívül nagy szerep juthat a megelőzésben is:

                      - Emésztőrendszer állapota, általános állapotra vonatkozó információk 

                      - Emésztőrendszeri problémák lehetséges gyökér okait felderítő (szakorvos, dietetikus ajánlás amennyibben szükséges)

                      - Anyagcsere és hormonális típus meghatározása

 • A fentiek és, ha rendelkezésre áll, széklet teszt eredményt figyelembe véve összeállított, 50-60 oldalt tartalmazó írásos dokumentáció, ami tartalmazza:
 1. Saját életmód, étrend útmutatót 'kiskönyvedet' az állapotnak megfelelő ajánlásokkal, étel allergiák, intoleranciák figyelembe vételével. Továbbá tartalmazza az ajánlott kalória mennyiség/nap, makrók meghatározását, kiegészítő táblázatokat. Ez az életmódváltó étrended és leírásod, az egész további életedben alkalmazható, útmutató a továbbiakhoz! Online letölthető pdf formátum.
 2. Vitamin-, és ásványi anyag 'kisokos' - személyre szabottan
 3. Egyéb táplálékkiegészítő ajánlás - amennyiben szükséges
 4. 2 hetes mintaétrend
 5. 40 féle recept (reggeli, ebéd, vacsora) és ajánlás a közti étkezésekhez
 6. Táplálkozási napló-pdf-ben letölthető
 7. 1 éves hozzáférést a Tudástár oldalhoz, kattints a linkre és nézd meg milyen extra tartalmakat kapsz még! Itt további folyamatosan bővülő prémium tartalmak várnak. Mik ezek? Bevásárlólista, mintaétrend, kalóriatáblázat, receptek makrókkal, főzős videók.
 8. Vércsoportnak megfelelő ajánlásokat
 9. 12 hetes kontroll, kapcsolattartás

Ár: 89.900 Ft (bruttó ár) Szép kártyával is fizethető.Forrás:

1. https://mersz.hu/mod/object.php?objazonosito=matud_f22071_i1